Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada muhabbet kuşu öpmek

Rüyada muhabbet kuşu öpmek

Rüyada muhabbet kuşu öpmek böylece kendine güveneceğine, güzel haberlerin ve müjdelerin alınacağı bir döneme girileceğine, içinde bulunduğu kötü durumu ortadan kaldırmak ve kendisini rahat ettirmek için gereken bilgileri almış ve kararları vermiş olarak işinin başına geçeceğine, rahatsızlık yaratacak bir işe girileceğine, bir şirketler zincirine sahip olunacağına, birçok insanın evine ekmek girmesinin sağlanacağına, büyük bir zenginlik kazanılacağına, ihtiyaç sahiplerine yardım etme konusunda bazı yardım kuruluşlarıyla ortak hareket edileceğine, adının lekelemek için kurulmuş kumpaslardan kendini temize çıkaracağına, doğru olanı seçeceğine, eğitim hayatında başarıların artacağına işarettir.

Rüyada muhabbet kuşu öpmek gördüyseniz:

  • Aşk hayatınızı veya sağlığınızı ilgilendiren konularda daha akılcı davranmanız gerekiyor olabilir.

Rüyada muhabbet kuşu öpmek kötü günlerinden kurtulacağına, hayatını sürdürmekte zorlanacağına, ancak bu durumlardan yakın bir zaman önce evlendiği ve yuvasında çok mutlu olduğu bir kişi sayesinde çok zahmet çekmeden ve daha fazla üzülmeden kurtulacağına delalettir.

Rüyada muhabbet kuşunu öpmek rüya sahibinin işlerinin gittikçe kötüleşeceğine ve hayatında istemediği ve sevmediği kişi ile bir iş yapmak zorunda kalacağına, herkesin gönlünü kazanacak hayırlı bir iş yapacağına, rüya sahibinin işe girmesi ile birlikte çok rahat edeceğine, sorunlarından kurtulacağına işaret etmektedir.

Rüyada muhabbet kuşunun kaçtığını görmek gelirinin bir kısmı ile geleceğine, aldığı iyi haberlerle daha da ferahlayacağına, musibetlerin ve zararların gitgide artacağına işaret eder.

Rüyada hasta muhabbet kuşu görmek tam aksine rızkının sürekli olarak genişleyeceğine, işlerinin daha da iyi olacağına, daha kolay bir hayata kavuşacağına, çok daha sosyal bir kişi olup daha büyük bir arkadaş çevresi edineceğine inanılır.

Rüyada mavi muhabbet kuşu tutmak makam edineceğine, yükseleceğine, ilerleyeceğine ve insanların gözünde çok daha itibarlı kimse olmayı başaracağına, eğer önlem almazsa çok kötü ve istenmeyen durumlara düşeceğine, kafasındaki kuşkulardan arınmak için hareket geçeceğine inanılır.

Rüyada yavru muhabbet kuşları görmek kurtuluşa kavuşacağına, bir sebeple çok sıkıntılı ve sancılı günler yaşayacağına ve ne kadar çabalansa da olayların kendiliğinden düzene girip iyileşeceğine, isteklerine ulaşmak konusunda muvaffak olacağına alamet eder.

Rüyada mor muhabbet kuşu görmek yardıma muhtaç kişilere yardım edileceğine, dertlerin günden güne artacağına, çok büyük mutluluk yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sarı mavi muhabbet kuşu görmek aile bireyleri arasında huzurun, düzenin, saygının hiç eksik olmayacağına, çok yakın bir zaman içinde üzüntü verici bazı haberlerin alınacağına, hayatınızda olan biriyle ilişkilerinizin daha derinleşeceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments