Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada muhabbet kuşunu öpmek

Rüyada muhabbet kuşunu öpmek

Rüyada muhabbet kuşunu öpmek dertlerden, tasalardan ve sıkıntılardan uzak, aile içinde huzur ve rahat içinde yaşayacağına, işlerinin ters gideceğine, aile bireylerinden birinin çok büyük bir hastalıktan ötürü uzun bir süre hasta yatacağına, sıkıntı yaşanacağına, bu yüzden yapılmak istenen bir projede yalnız kalınacağına, büyük bir emek verilen aile işinde zarar edileceğine, maddi ve manevi olarak elinden gelen herşeyi yerine getireceğine, elindeki bütün imkânları kullanmasına rağmen yaşadığı kötü olaylar yüzünden işlerinin bir türlü düzelmeyeceğine ve gün geçtikçe daha çok üzüleceği olaylar yaşayacağına, heyecan verici gelişmeler yaşayacağına, borçlarını ödemekte zorlanacağına ve içine düştüğü umutsuz ruh halinin uzunca bir süre daha devam edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada muhabbet kuşunu öpmek gördüyseniz:

  • Meydana gelmek üzere olan değişiklikler sizi heyecanlandırabilir.

Rüyada muhabbet kuşu öpmek sevilen kişiler ile yaşanan herhangi bir kırgınlık varsa eğer tatlıya bağlanacağına, sağlıkla ilgili sorunların çözüm bulacağına ve uğranılan haksızlıkların düzeltileceğine, hayallerinin gerçekleşmesi sayesinde sevdiğine kavuşacağına alamet eder.

Rüyada muhabbet kuşunu öpmek şen kahkahalar atacağına, büyük bir gruba liderlik edileceğine, bazı çalışmaların büyük kazanç sağlayacağına, dünya malı elde edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada sarı muhabbet kuşu görmek sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulup rahata ereceğine, edilen yeminlerin ve verilen sözlerin kısa zamanda tutulacağına, mutlu olunacağına ve yaşanacak güzel olaylar ile yakında çok sevinileceğine rivayet eder.

Rüyada muhabbet kuş görmek rahat bir hayat süreceğine, cebinden parasının, hanesinden de rızkının eksik olmayacağına, rızkın ve kazancın artacağına, dünya nimetlerinin de daha verimli ve daha çeşitli hale geleceğine, hayırlı ve güzel olacağına rivayet eder.

Rüyada birden çok muhabbet kuşu görmek çok büyük bir sabır göstererek ve azimle çalışarak çok iyi çalışmalar ortaya koyacağına, önümüzdeki günlerde bir sıkıntı atlatacağınıza, sorunların kısa bir sürede çözüm bulacağına işaret eder.

Rüyada muhabbet kuşu ölüsü görmek kısa zaman içinde başarılı işlere girileceğine ve bazı zamansız tartışmalar yaşanacağına, zararlı bir alışkanlığın yakında bitirileceğine, verilen kararlar sayesinde kazancın sürekli artacağına, işlerinde arklı bir aşamaya geçeceğine, uzun bir zamandan beri istediği bazı hayallerine yakında kavuşacağına yorulur.

Rüyada muhabbet kuşu yakalayıp kafese koymak hasta olan kişilerin hastalıklarını Allah’ın izni ile yeneceklerine,  ailesinde sorun olanların sorunlarından kurtulacaklarına, evsizlerin eve ekmeksizlerin ekmeğe kavuşacağına, yanlış ve kötü yollara sapmayacağına, yeni mekânlara gireceğine ve yeni işlere atılacağına delalet eder.

Rüyada muhabbet kuşuna sarılmak tatmadığı ve bilmediği duyguları tadacağına, iş hayatında ve aile hayatında çok büyük mutluluklar yaşayacağına ve çok güzel günler geçireceğine, inancını tazeleyerek daha düzgün bir hayat kuracağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments