Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mor muhabbet kuşu görmek

Rüyada mor muhabbet kuşu görmek

Rüyada mor muhabbet kuşu görmek iş hayatında çok büyük başarılar kazanacağına, mallarının ve parasının üstüne ekleyeceğine, yardıma ihtiyaç duyacağına, olanaksızlıklarla mücadele eder hale geleceğine, sıkıntılarından arınıp genişliğe çıkacağına, büyük sıkıntılar ve borçlarla boğuşmak zorunda kalacağına, sorunlarının bu sebeple daha da artacağına, karşısına çok büyük fırsatlar çıkacağına, ticaret hayatında beklentilerinin, hayallerinin ve amaçlarının gerçekleşeceğine, kendisini çok büyük sürprizlerin beklediğine ve yakın bir zamanda çok şaşıracağına yorulur.

Rüyada mor muhabbet kuşu gördüyseniz:

  • Bir yatırım yapmayı düşünüyorsanız eski bir dostunuzdan yardım isteyebilirsiniz.

Rüyada mor muhabbet kuşu görmek hayırlı bir evlat sahibi olunacağına, yüksek bir makama geleceğine, önemli işler yapacağına, güzel, olumlu ve hayırlı gelişmeler yaşayacağına, sevdikleri ile kavuşacağına, hasret gidereceğine alamet eder.

Rüyada muhabbet kuşu yavrusu görmek bunun da arkasından başka zorlukları getireceğine, yaptıkları işle ilgili bir yarışmaya katılacaklarına, yarışmanın ardından büyük bir kazanç elde edileceğine ve rekabet içine girebilecek diğer kişilerin gözlerinin korkutulacağına, emeklerine karşılık hayal ettiklerine ulaşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada muhabbet kuşunu öldürmek elinin darlığa düşmeyeceğine, başında dönüp duran kara bulutların dağılacağına, çok sayıda borca gireceğine alamet eder.

Rüyada muhabbet kuşu bulmak yetenekleri ve becerileri sayesinde iş yerinde çok üst mevkilerden birine getirileceğine, bir bebek sahibi olunacağına ya da evlilik konusunda bir adım atılacağına ve büyük bir huzura erileceğine, elinden gelenleri ortaya koyarak zorluk çekmeden sorunlardan kurtulacağına, zor bir durumdan sevdiği kişilerin vereceği yüklü miktarda bir yardım sayesinde sorunlarını çözeceğine inanılır.

Rüyada kırmızı muhabbet kuşu görmek ortak olarak bazı kişiler ile bazı çalışmalara gireceğine, sanatsal açıdan değeri olan bazı çalışmalar gerçekleştirileceğine ve fırsat kapılarının kendiliğinden açılacağına, hastalığının düzeleceğine, en kısa zamanda ayağa kalkacağına yorulmaktadır.

Rüyada muhabbet kuşunu öpmek sıkıntılı ve üzüntülü zamanların sona ereceğine, hasret çekenlerin kavuşacağına, sıkıntıların bazı hastalıklara sebep olacağına, yaşanan tüm sıkıntıların ve sorunların ortadan kalkacağına inanılır.

Rüyada tüysüz muhabbet kuşu görmek kişinin ağız tadına kavuşacağına, tecrübe edinirken can sıkıntısı yaşansa da elde edilen bilgilerin çok değerli olacağına, endişelerin bitip yerini mutluluğun alacağına işaret eder.

Rüyada yeşil renkli muhabbet kuşu görmek bir sebeple bir miktar zarar edeceğine, yaptığı işten ve attığı adımlardan pişman olacağına, araba ya da tarla gibi bir yatırım yapacağına, ortak olunan kişiden ihanet görüleceğine, aile bireylerinden birinin sıkıntısı ile uğraşılacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments