Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada müdür olmak

Rüyada müdür olmak

Rüyada müdür olmak işlerinin yoluna gireceğine, hanesinde bolluk ve bereket olacağına, başına bir şey gelmemesi için Allah’a yalvaracağına ve her zaman şükredeceğine, başarılı bir adım atılması ile işlerin toparlanmaya başlayacağına, iş hayatında önünü kesen sorunların üstesinden geleceğine, aile bireylerinin de çok sevineceğine, sorunların ve sıkıntıların sona ereceğine, üzüntülerin yerini sevince bırakacağına, sorunlarını sevdiği ve değer verdiği kişilerin vereceği kişilerden alacağı destekler sayesinde kısa süre içinde çözüme ulaştıracağına, atacağı adımlar ve ortaya koyacağı başarılar sayesinde büyük kazançlar elde edeceğine, büyük sıkıntılar içine gireceğine işarettir.

Rüyada müdür olmak gördüyseniz:

  • Politik olmak veya uzlaşmak güç gösterisinde bulunmaktan daha çok iş görebilir.

Rüyada işyeri müdürü görmek elinde bulunan paranın boşa gideceğine, kısa zaman içinde büyük kazançlar elde edilmesine vesile olacak bazı işlere girileceğine, bu sayede yaşanan kötü durumların ve problemlerin hiçbir zarara yol açmadan en kısa zamanda ortadan kalkacağına, yönetimde daha fazla söz hakkı edineceğine işaret etmektedir.

Rüyada okul müdürü olmak sevinçten gözyaşı dökeceğine, yakın bir zaman içinde kendisini kötü hissettiği olaylardan kurtulacağına, sorunların kısa zaman içinde çözüme kavuşacağına, zorlukların biteceğine delalet eder.

Rüyada müdür tarafından azarlanmak sorunlarının yakın bir kişiden alacağı destek sayesinde biteceğine, yaşanan güzel olaylar sayesinde sevince boğulacağına, gelişim içine girileceğine, hastalıkların şifa bulacağına ve çok uzun bir süredir devam eden kötü olayların artık sona ereceğine rivayet eder.

Rüyada müdürle yemek yemek zararların telafi edileceğine, yeni bir işe geçiş yapılacağına, hem eğitim hayatında hem sosyal hayat içinde çok sevilen bir kişi olacağına, kazandığı paranın bereketinin olmayacağına, sıkıntı çekeceği ve üzüleceği bir ortama gireceğine delalet etmektedir.

Rüyada müdürle toplantı yapmak edilen duaların tutacağına, mesleki hayatındaki başarılarının artacağına, sıkıntıların yakasından düşmeyeceğine işarettir.

Rüyada okulun müdür yardımcısını görmek sıkıntı getirecek bazı olaylar yaşanacağına, artan sorumluluğuna karşın gelirinin de aynı oranda yükseleceğine, iyileşeceğine, hayatın şimdiye kadar bilmediği, görmediği ve yaşamadığı güzellikleri ile karşılaşacağına işarettir.

Rüyada kurum müdürünü görmek kendisini hiç bilmediği bir işte bulmasına rağmen kısa süreli bir inceleme sayesinde işi öğreneceğine, sağlığının yerine geleceğine, mala ya da bir ziynet eşyasına sahip olunacağına alamet etmektedir.

Rüyada lise müdürünü görmek buna bağlı olarak aile hayatı ile ilgili çok güzel bir karar verileceğine, strese gireceğine, çok yoğun çalışacağına, yakın bir zaman içinde büyük mutluluklar yaşayacağına işaret etmektedir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments