Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada müdürüne su vermek

Rüyada müdürüne su vermek

Rüyada müdürüne su vermek ailesinin bu konuda kendisine destek vermeyeceğine, bir sebeple alınteri dökerek elde ettiği kazancı kaybedeceğine, aile hayatında büyük sorunlar yaşanacağına, böylelikle sorunlarının tek tek hallolmaya başlayacağına ve hayattan yana şansının döneceğine, kendi işinin başına geçeceğine, yeteneklerini çok daha göze çarpacak şekilde ortaya koyma fırsatı bulacağına, toplum içinde de önemli bir yer edineceğine, insanlarla uyumunun artacağına, anlaşmazlıkların, kinin ve nefretin son bulacağına, insanlarla muhabbetinin koyulaşacağına, ağız tadının yerine geleceğine, gelecekte de darlık çekilmeyeceğine alamet eder.

Rüyada müdürüne su vermek gördüyseniz:

  • Hedeflerinize ulaşmanın alternatif yolları da var.

Rüyada müdürüne su vermek işlerinin sekteye uğrayacağına ve gelir kaynaklarının da bir anda hızla düşeceğine, hayırlı bir yuva kurulacağına, Allah tarafından bolluk ile mükâfatlandırılacağına,  bundan sonra canın her çektiğine ulaşacağına, almak istediklerini rahatlıkla satın alma gücüne sahip olacağına, mali olarak güçlenmesinin kendisine huzur ve güzellik de getireceğine delalettir.

Rüyada müdür masası görmek zor durumda olan ya da yardıma muhtaç duruma gelen kişilere el uzatılacağına, aklına giren şeytana uyacağına, büyük miktarda ve helal kazanç elde edileceğine, işlerin gün geçtikçe daha iyi bir hal alacağına rivayet eder.

Rüyada ilçe milli eğitim müdürünü görmek elinin bolluğa, bedeninin ve ruhunun da şifaya kavuşacağına, yeni mallara sahip olacağına, kişinin düşmanlarının varlığına ve onlardan zarar göreceğine rivayet etmektedir.

Rüyada arkadaşının müdür olduğunu görmek kendisini kötü hissettiren duygu, düşünce ve hatta kişilerden uzaklaşacağına, itibar kaybedeceğine ve dışlanmasına neden olacağına, bir sebeple iş hayatında ve aile hayatında çok büyük sıkıntılar yaşayacağına inanılır.

Rüyada müdürle konuştuğunu görmek hafifleyeceğine, keyfe ve neşeye kavuşacağına, büyük maddi ve manevi kazançlar elde edileceğine, hayırlı bir döneme girileceğine, sevinçli ve güzel günler görüleceğine, ana baba duasının alınması sayesinde çok hayırlı bir aile hayatına sahip olunacağına, her istediğini elde edeceğine, hayallerini gerçekleştirmeyi başaracağına rivayet etmektedir.

Rüyada genel müdür konuşmak kötü haberler alınacağına, eğleneceğine, güzel günlerine kara bulutlar çökeceğine, hanesinde kıtlığın baş göstereceğine, kısmetinin ve şansının da kapanacağına delalet eder.

Rüyada personel müdürü görmek kendisini dünya hayatından soyutlayacağına, yorgun ve hasta hissedeceğine, çok büyük işlere girerek büyük kazançlar elde edeceğine delalet eder.

Rüyada müdürünü sinirli görmek sorunların yakında çözüme kavuşacağına, ele geçen fırsatların hayır getireceğine, iflasın eşiğine geleceğine, parasız kalacağına, artık tamamen ümitsizliğe kapılacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments