Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir koltukta oturmak

Rüyada bir koltukta oturmak

Rüyada bir koltukta oturmak kazancının düşeceğine ve bu nedenle yokluk içinde kalacağına, risk almaktan özenle kaçınacağına, sosyal çevre içinden bir kişi ile dünyaevine girileceğine ve zor bir eğitim hayatının kolay bir şekilde aşılacağına, hayırlı olarak gelecek haber ile çok hızlı bir şekilde işe koyulacağına, elinin bollaşacağına, işinin gücünün yaver gideceğine, hayırsız kişilerle muhatap olunacağına, iş hayatı içinde çok tartışma yaşayacağına, daha güzel ve daha iyi yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada bir koltukta oturmak gördüyseniz:

  • İyi niyetinizi kötüye kullanan veya kendi hatalarını size pas eden kişiler olabilir.

Rüyada beyaz koltuğa oturmak zora girmiş bir işin düze çıkacağına, kısa süre içinde meydana gelen istenmeyen bir olayın mutlu bir şekilde sona ereceğine, ekonomik açıdan büyük bir başarı elde edileceğine, bu başarının rüzgârıyla yeni bir işe soyunulacağına, hayırlı haberler alınacağına, eş, dost ve akrabaların sıkıntılarına çözüm bulunacağına, masabaşı bir işe girileceğine rivayet eder.

Rüyada patron koltuğuna oturmak işlerinin yoluna gireceğine, gelirinin çoğalacağına, mutlu ve huzurlu günlere kavuşulacağına, yeni bir şehre taşınıp yeni bir işe gireceğine ve yeni işinde çok büyük başarılara imza atarak çok zengin biri olacağına tabir olunur.

Rüyada dişçi koltuğuna oturmak aile büyüklerinden birinden azar işitileceğine, yapılan hataların hızlı bir şekilde telafi edileceğine, alınacak sevinçli haberlerle mutluluk dolu günler yaşanacağına alamet etmektedir.

Rüyada ön koltuğa oturmak hem de rüya sahibinin hayatı ile ilgili daha çok problemle boğuşacağına, ekonomik durumun iyiye gitmesi ile düze çıkılacağına, herkesin takip ettiği ve çok sevdiği birisi olacağına tabir olunur.

Rüyada rahat koltuğa oturmak rakipler ile rekabet edemeyecek durumlara düşeceğine, büyük zorluklar yaşayıp en rahat olunan dönemde bile borçlardan ve parasal sıkıntılardan kurtulamayacağına, konfor içinde yaşayacağına, yardım için kurulan bir kuruma destek olunacağına yorulmaktadır.

Rüyada koltukta oturmak kendisini çok iyi yerlere getirecek ve büyük kazançlar sağlayacak kararlar vereceğine, çok başarılı olacağına, afiyette ve keyifte olacağına, yakın bir zaman içinde çok başarılı işlere imza atacağına alamet etmektedir.

Rüyada otobüs koltuğuna oturmak bunun başarılarının sürekli olmasına vesile olacağına, işlerinin de rast gideceğine, beklenilen takdiri alacağına inanılır.

Rüyada koltuk oturmak sıkıntıların ve dertlerin biteceğine, varolan sağlık sorunlarının şifa bulacağına ve kısa süre içinde çok büyük mevkilere gelineceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının bir süre daha devam edeceğine tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments