Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada doktora gidip muayene olmak

Rüyada doktora gidip muayene olmak

Rüyada doktora gidip muayene olmak kendi hataları ile yüzleşeceğine, işlediği günahların ve yaptığı hataların farkına varmaya başlayacağına, işlerinin büyük bir sıkıntıya gireceğine, sevdiği kişilerle arasının çok küçük bir sebepten ötürü bozulacağına, atlatılan bir belanın ardından büyük bir zarar kalacağın, isminden sıkça söz ettireceğine, kendisini örnek alan bazı kişilerin daha fazla cesaretleneceğine ve daha iyi işler yapmaya çalışacağına, sevdikleri ile bir araya geleceğine, hazırdan yemek zorunda kalacağına ve elindekini de son kuruşuna kadar tüketeceğine, mesleğindeki yerinin sağlamlaşacağına, makamının yükseleceğine, rahat nefes almaya başlayacağına tabir olunur.

Rüyada doktora gidip muayene olmak gördüyseniz:

  • Seyahat planları yapılabilir.

Rüyada doktora gidip muayene olmak yaşam tarzında büyük değişiklikler yapılacağına, peşinde koşulan bir işte büyük bir ilerleme sağlanacağına, adım adım başarıya ulaşılacağına, sorunsuz ve sıkıntısız bir döneme girileceğine, kötü yola sapmayacağına ve hak yemeyeceğine, net bir bakış açısı kazanacağına işarettir.

Rüyada bayan doktora muayene olmak haklı olunan bir olayda haksız duruma düşüleceğine ve adım atılan işte ortaya konulmuş olan çalışmanın kötü bir olayla yarıda kalacağına, hayatının yolunda gideceğine, zamanla daha çok para elde edeceğine delalet eder.

Rüyada doktora muayene olmak ev içinde de, işte de mutlu olunacağına, kabullenemeyeceği durumlara düşeceğine, sıkıntıların tekrarlanmaması için çeşitli önlemler alınacağına, yeni çalışmalar ve alınmış olan borçların ödenmesi için çok büyük bir azimle çalışılacağına ve iş dünyasında çok iyi bir konuma getirileceğine işaret eder.

Rüyada doktora muayene olduğunu görmek kendi işini kurmak için türlü adımlar atacağına, sorunların yakın zaman içinde biteceğine, aile hayatında yaşanacak tartışmaların ve sorunların sona ereceğine, başarılı olunacak bazı çalışmalara girileceğine, hataların telafi edileceğine ve zamansız gelen kötü bir durumun tatlıya bağlanacağına, yaşanan güzel günlerin istenmeyen olayların yaşanması ile birlikte sona ereceğine, aile bireyleri arasında tartışmalar yaşanacağına işarettir.

Rüyada hastaneye gidip muayene olmak bolluğa, berekete, kişinin kafasının rahat edeceğine, girdiği işlerin zor olmasına ve çok zahmet vermesine rağmen kendisine yardım eden kişiler sayesinde çok rahat bir şekilde üstesinden geleceğine, başarılarının hiçe sayılacağına tabir olunur.

Rüyada kadın doktora gitmek bir sebeple iş hayatında ve aile hayatında çok büyük sıkıntılar yaşayacağına, geleceğin güzel ve hayırlı olacağına, aralarında bir konuşma geçeceğine işaret eder.

Rüyada hamile olup doktora gitmek kazancının çoğalacağına, dileklerinin ve hayallerinin gerçekleşeceğine, dualarından hayır görmeyeceğine, hayallerini ve hedeflerini gerçekleştirmek için attığı adımların amacına ulaşmayacağına, kötü sözler duyacağına delalet etmektedir.

Rüyada doktora gitmek iş hayatına destek veren kişilerin desteklerini çekeceklerine, bu yüzden eldeki bir işte zarara düşüleceğine, anne ya da babanın bir sağlık sorunu ile uğraşmak zorunda kalacağına, onun aracılığıyla rahat yüzü göreceğine ve ferah düzeyinin de artacağına, kısmetlerinin açılacağına, yüzünün yeniden gülmeye başlayacağına, huzurunun da yerine geleceğine işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments