Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada motorla kaçmak

Rüyada motorla kaçmak

Rüyada motorla kaçmak zor zamanların geride kalacağına, kızgınlıkların ve kırgınlıkların sona ereceğine, kişinin memuriyet makamında yüksek mertebelere ulaşacağına, büyük zararlara uğrayacağına, eline geçen fırsatları hayırlı ve güzel bir şekilde değerlendirmesine rağmen bir türlü düzelmeyeceğine, eline geçen olanaklardan da doğru ve yeterli şekilde yararlanamayarak sıkıntıya düşeceğine, kendisine yardın etmedikleri için en yakın arkadaşlarına bile küseceğine, zararlı bir alışkanlıkla uğraşmak zorunda kalınacağına, bir sebeple çok zor duruma düşeceğine, eline geçen bazı fırsatlar sayesinde işlerini yoluna sokarak kısa da olsa bir tatile çıkacağına tabir olunur.

Rüyada motorla kaçmak gördüyseniz:

  • Beraber çalıştığınız insanlarla duygusal bağlar oluşturmak istememekte haklısınız.

Rüyada motorla kaçmak işlerin başarı kazanması sayesinde kıskançlık duyan kişilerle tartışma yaşanacağına ve çok rahat bir döneme gireceğine, aile hayatı içinde ve çok huzurlu bir şekilde yaşamaya ve hane içerisinde bolluk ve bereketin hüküm süreceğine, uzun zamandan beri devam edem sorunların sona ereceğine yorulur.

Rüyada motordan kaçmak kar sağlayacağına, karşısına hayırlı kimselerin ve işlerin çıkacağına, anne ya da babanın büyük bir hastalıkla uğraşmak zorunda kalacağına ve endişeli bir bekleyişe girileceğine işaret eder.

Rüyada motorlu araç görmek rahat edeceğine, mutlu ve sağlıklı olacağına, aile bireyleri arasında tartışmalar olacağına, belalı kimselerle karşılaşacağına, başına tekin olmayan olayların geleceğine yorulur.

Rüyada el motoru görmek tartışmaların ve sürtüşmelerin sona ereceğine, en yüksek makamlara oturacağına, meslek hayatında imza ve söz yetkisine sahip kimse konumuna geleceğine, anlaşmazlıkların, dertlerin ve sıkıntıların geride kalacağına yorulur.

Rüyada motorun arkasına binmek yapılacak başarılı işlerle çok büyük bir şöhrete sahip olunacağına, hem mal ve para kaybedeceğine hem de yüzünü yere eğdirecek işlere bulaşacağına, sağlık sorunları varsa düzeleceğine rivayet eder.

Rüyada motorla gezmek hobilerine eğileceğine, kendisine yeni uğraşlar bulacağına, kurulu düzeninin devam edeceğine, parasının ve malının her geçen gün çoğalacağına, aile hayatında kendisini çok sevindirecek bazı gelişmeler yaşayacağına işaret eder.

Rüyada hız motoruna binmek bunun için uzun zamandan beri beklediği bir haberin olumlu gelmesini bekleyeceğine, bu haberi aldıktan sonra sevdiği kişilerden biri ile işe başlayacağına, yaptığı sevap kadar da hayır bulacağına, türlü sürprizler ve şakalar hazırlayacağına yorulur.

Rüyada ağaç motoruyla ağaç kesmek kısmetinin ve şansının da açık olacağına, sorunlarından, sıkıntılarından ve borçlarından kurtulacağına, rahata kavuşacağına, feraha ereceğine, mal varlığının neredeyse eriyeceğine, yaşanacak üzüntü ve stresten ötürü sağlık sorunları ile uğraşılacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments