Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada el motoru görmek

Rüyada el motoru görmek

Rüyada el motoru görmek yerleşik düzen özlemini tatmin etmeye başlayacağına, kırgınlıkların ve kızgınlıkların kısa zamanda biteceğine, sevilen kişilerle yaşanmış olan tartışmaların sona ereceğine, huzursuzluk yaratan durumların ortadan kaldırılacağına, bozulan bir arkadaşlığın tekrar kurulacağına ve sıkıntıların biteceğine, dünyevi hayatını garanti altına alacağına, zorlukların aşılacağına ve küslüklerin son bulacağına bu sayede de rüyayı gören kişinin ağız tadının yerine geleceğine, evini geçindirmek ve hayatını sürdürmek için alınteri dökerek kazanç elde edeceğine, kazandığı paralar ile çeşitli yatırımlar gerçekleştireceğine, yaşadığı bu durumlarda destekçisinin çok olacağına rivayet eder.

Rüyada el motoru gördüyseniz:

  • Bazı şeyleri farklı şekilde ele almak, yeni yöntemler denemek gerekiyor.

Rüyada el motoru görmek üst mevkilere terfi edilmek gibi bir onura nail olunacağına, kişinin kendisini toplumdan ve yakın çevresinden izole ederek, daha çok tek başına kalmayı tercih edeceğine, sevdiği kişilerden alacağı desteğin de herhangi bir fayda sağlamayacağına, ister istemez çok sorunlu bir zaman geçireceğine yorulmaktadır.

Rüyada hız motoru görmek sevincinin üzüntüye döneceğine, tam her şeyin bittiğini düşünüp, umutsuzluğa kapıldığı bir anda müjdeli haberler alarak moralinin eskisinden daha iyi olacağına, işle ilgili olarak şehir dışına çıkılacağına inanılır.

Rüyada uçan motorsiklet görmek ekmeksiz kalacağına, zor zamanların geride kalacağına, huzursuzluk yaratan durumların ortadan kaldırılacağına, yaşam içerisinde yeni bir yol çizileceğine, iş hayatındaki ve aile hayatındaki huzuru kaybedeceğine ve çok büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına rivayet eder.

Rüyada sepetli motor görmek iş için alınmış bir borcun kısa bir zaman içinde geri ödeneceğine, kendisinin de bu fırsatı en doğru ve en akıllı şekilde kullanmayı başarıp, zirveye tırmanmak için bir merdiven daha atlamış olacağına, malından ve parasından olacağına, sermaye kaybı yaşayacağına bu nedenle ticaret ve meslek hayatındaki itibarını, gücünü ve iyi izlenimini de kaybedeceğine tabir olunur.

Rüyada motor satın almak atılan adımlar sayesinde çok kazançlı işlere girileceğine, aile hayatında çok hayırlı ve güzel gelişmeler yaşanacağına, yakın zamanda olmasa bile ilerleyen zamanlarda büyük başarılar kazanacağına ve hiç olmadığı kadar mutlu olacağı ve ferahlığa çıkacağı bir döneme gireceğine, muradına ereceğine, daha önce hiç sevinmediği kadar sevineceğine, tatmadığı ve bilmediği duyguları tadacağına yorulmaktadır.

Rüyada eski motor görmek kendisi için isabetli kararlar alacağına, zahmet çekilerek ve uzun süre üzerinde çalışılarak hazırlanmış olan bir projenin çok büyük kazanç getireceğine, elinde bulunan imkânları kullanarak çok hayırlı projelere imza atacağına, bu projelerin büyük yöneticilerin dikkatini çekmesi ile çok üst mevkilerde kendisine yer bulacağına, bu sayede çok rahat edeceği bir döneme gireceğine alamet etmektedir.

Rüyada birinin motordan düştüğünü görmek tüm sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, yapılan işlerin kazanç getirmenin aksine zarara yol açacağına, iş hayatında ya da sosyal hayatında sıkıntı yaratacak durumlara düşeceğine delalet etmektedir.

Rüyada hızlı motor görmek iş konusunda sıkıntı çekileceğine, mutsuz ve üzgün hissetmesine neden olacağına, çok büyük ve kaçınılmaz bazı sorunlar ile yüz yüze geleceğine alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments