Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada motordan kaçmak

Rüyada motordan kaçmak

Rüyada motordan kaçmak özellikle küçük iş yerleri açma düşüncesinde olanlar için işlerin kısa sürede büyüme göstereceğine, küslükleri gidereceğine, çok üzüntülü zamanlar geçireceğine ve hayatını çok kötü bir şekilde etkileyecek olaylar yaşayacağına, mutlu başlayan bir birlikteliğin tartışmalı bir şekilde biteceğine, sağlık sorunları yaşanacağına, sağlık sorunlarından yakın zaman içinde kurtuluşa ereceğine, sevilen ve değer verilen bir kişi ile ortaklık kurulacağına, sıkıntılı ve sorunlu bir işe girdiği sırada durumunu düzeltmek için birisinden çok büyük miktarda bir borç alacağına, bu borç sayesinde çok zor durumlardan kurtulacağına, çok rahat bir nefes alacağına ve çok huzurlu bir döneme gireceğine, uzun zamandan beri yapılan çalışmalarda ortaya çıkan sıkıntıların sona ereceğine işarettir.

Rüyada motordan kaçmak gördüyseniz:

  • Uygulanması gereken işler varsa, harekete geçin.

Rüyada motordan kaçmak işle ilgili yapılan görüşmelerin sonuçsuz kalacağı, borçların hafifleyeceğine, sorumlulukların azalacağına, gün sayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada motorla kaçmak eğitimle ilgili olarak çok büyük bir karar verileceğine, sözleri tutulacağına, herkesin sevdiği ve saydığı bir kişi olacağına, takdir edilip her konuda destek göreceğine, kişinin yasa düşeceğine, gözyaşına boğulacağına delalettir.

Rüyada deniz motoru görmek işlerin yoluna gireceğine ve tatsızlıkların tecrübe sahibi kişiler sayesinde ortadan kalkacağına, zararların daha çok çalışmayla telafi edileceğine ve zengin olunacağına, zararlı ve kötü niyetli kişileri hanesinden ve ailesinden uzaklaştıracağına işarettir.

Rüyada kırmızı motora binmek iyi huylar edineceğine, sevdiği kişiler ile biraraya gelme fırsatı yakalayacağına, çok sıkıntılı durumlara düşüleceğine delalettir.

Rüyada motor kazası görmek fakirleşeceğine tabiri cazise attan inip eşeğe bineceğine yani azı ile yetinmek zorunda kalacağına, aile bireylerini üzecek ve eldeki imkanların heba olmasına yol açacak bir kişi ile muhatap olacağına ve bu durumun rakipleri çok sevindireceğine, birçok sıkıntılı ve sorunlu durumla karşılaştırılacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar alacağına, işlerinin baltalanacağına, elinde bulunan imkânlara zarar verilmeye çalışılacağına ve bu yüzden üzüleceğine delalet eder.

Rüyada motor kazası yapmak işlerin hayırlı kapılar açacağına, fırsatların kısa süre içinde aile hayatına büyük ve güzel haberler getireceğine, kardeşler arasındaki tatsızlıkların tatlıya bağlanacağına, işlerinde kara geçeceğine delalet etmektedir.

Rüyada motor tamiri görmek büyük başarı kazandıracak ve bol para getirecek  bir çalışma içine girileceğine, sessizliğe daha çok ihtiyaç duyacağına, çok sevdiği ve değer verdiği insanlara iş hayatında daha önce karşılaşılmamış kadar büyük fırsatlar elde etmelerinde çok büyük bir yardımda bulunulacağına yorulur.

Rüyada süratli motor kullanmak kendinden akıl danışılan ve iş sorulan kimse haline geleceğine, her geçen gün mesleğinde ilerleyeceğine ve deneyim kazanarak uzman olacağına, kendisine yatırım getirecek işlerden istediği sonucu alamayacağına böylece ümitlerini, cesaretini ve kendine olan özgüvenini de yitireceğine, sorunlarının kısa zaman içinde biteceğine, sevdiği kişiler ile çok büyük mutluluklar duyacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments