Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada motor satın almak

Rüyada motor satın almak

Rüyada motor satın almak bolluk, bereket ve rahat içinde yaşayacağına, hayallerinin gerçekleşeceğine, emeklerinin karşılığını bulacağına, alacağı borçları vaktinde ödeyemediği için arkadaş çevresiyle de arasının bozulacağına, sıkıntılı bir işe girip gösterilen sabır sayesinde altından kalkılacağına, sağlık sorunları ile uğraşılan bir dönemin sona ereceğine, sorunsuz bir kişi ile arkadaş olunacağına, kalp kırmaya, uzun yaşayacağına, ferahlayacağına, esenleyeceğine delalet eder.

Rüyada motor satın almak gördüyseniz:

  • Ödemelerinizi geciktirmemeli veya altından kalkabileceğinizden daha fazla şey yüklenmemelisiniz.

Rüyada motor satın almak ancak sabır göstermesi sayesinde sorunların çok hayırlı ve başarılı bir şekilde çözüme kavuşacağına, yaşanan sıkıntıların sona ereceğine, çıkan bir anlaşmazlıktan ötürü açılmış olan bir davanın kazanılacağına, maddi sıkıntılarının ortadan kalkacağına ve yüzünün güleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada motorun arkasına binmek kafasına takılan, kuruntu haline getirdiği vehimlerden de uzak duracağına, çok zor günler geçireceğine, içini açmaya karar vereceğine ve bunun için karşısına güzel olanaklar çıkacağına işaret etmektedir.

Rüyada motoru çalınmak sahip olunan gücün kaybedileceğine, evlilik yolunda olanlar için sürecin istedikleri gibi sakin ve güzel geçeceğine, elinin bollaşacağına ve hayatının da güzelleşeceğine tabir olunur.

Rüyada hız motoruna binmek çok büyük problemler ve üzüntüler yaşanacağına, sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına, adının fesada karışacağına bu nedenle de toplumdaki tüm saygınlığını yitireceğine delalet etmektedir.

Rüyada motor tamircisi görmek çok büyük mutluluklar ve sevinçler yaşanacağına, yakın zamanda çok hayırlı ve güzel haberlerin geleceğine, birinin başı sıkıştığında diğerinin yardıma koşacağına ve çok uzun yıllar bu dostluğun devam edeceğine, her kim görürse görsün dualarının karşılık bulacağına işarettir.

Rüyada ağaç motoru görmek her şeyi onunla el ele ve gönül gönüle vererek gerçekleştireceğine, günah işlemekten korunacağına, hayır getirecek işlere girileceğine delalet etmektedir.

Rüyada yeşil motor görmek olumsuzlukların da kişiye sonuç olarak iyi şekilde döneceğine, ağız tadının yerine geleceğine, geçmişteki tatsız konuların da unutulacağına, hem iyi gününde hem de kötü gününde koşup geleceklerine ve onlar tarafından kendisine laf söyletmeyecek kadar sevileceğine alamet etmektedir.

Rüyada motor kazası yapanı görmek kurmuş olduğu ortaklıkta tatsız olaylar ile karşılaşacağına, çok dikkat çekeceğine, bulunduğu mevkide gerçekleştirdiği çalışmalar ve kazanacağı üstün başarı sayesinde terfi alacağına alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments