Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada motoru çalınmak

Rüyada motoru çalınmak

Rüyada motoru çalınmak düşmanlarından kurtulduktan sonra iş hayatında çok büyük atılımlar yapacağına, edilen duaların tutacağına, dünya yaşamı için de gerçekleştirmek istediklerine kavuşacağına, emeklerinin boşa gitmeyeceğine, hanesinin bollukla dolacağına, bütün önlemlere rağmen iş hayatında zarar getirecek işlere girileceğine, borçların biteceğine, aile hayatındaki muhabbetin artacağına, onun kendisine dost değil aslında düşman olduğunu fark edeceğine, sarsılacağına, gerekse ruhsal olarak içine düştüğü hastalıkları atlatacağına inanılır.

Rüyada motoru çalınmak gördüyseniz:

  • Bazı iş veya anlaşmaların sizi ruhen tatmin edip etmeyeceği konusunda endişeleriniz olabilir.

Rüyada motorsikletin çalındığını görmek kişi ne kadar tedbir alırsa alsın bir türlü istediği sonuca ulaşamayacağına, cesaret gerektiren işlere gireceğine, hastalıkların da kalıcı olmayacağına delalet eder.

Rüyada motorunun çalındığını görmek işyerine yüklü miktarda para sokacağına, sorun yaşadığı kişilerle arasını düzeltmesi için önayak olunacağına, üzerindeki kısmetsizliğin ve uğursuzluğun kaybolacağına alamet etmektedir.

Rüyada motorun çalındığını görmek çok büyük tartışmalarla ve ayak oyunlarıyla başa çıkmak zorunda kılınacağına, daha sonra işlerin açılacağına, yarıda kalmış ya da askıya alınmış olan çalışmaların kısa süre içinde tekrar hayata geçirileceğine delalet etmektedir.

Rüyada motoru çalınmak yapılan çalışmalarda kazanılan paranın fakir fukara için de harcanacağına, şansını kendi eliyle engelleyeceğine, adının her yerde geçeceğine rivayet eder.

Rüyada traktör motor görmek kendisine yardım edecek iş konusunda deneyimli bir kişi sayesinde maddi ve manevi olarak büyük ilerleme yapacağına, bir sebeple çok sıkıntılı bir dönem geçireceğine, elinde bulunan imkanları kullanmaya çalıştığında birçok sorunla karşılaşacağına, insanlara karşı güveninin sarsılacağına alamet eder.

Rüyada karda motorsiklet sürmek bir sebeple işlerin kötüye gideceğine, atılan her adımın çok daha büyük kazançlar getireceğine, çevredeki kişilerin sorunlarının ve sıkıntılarının da çözüme kavuşturulacağına, maddi konularda zayıf düşeceğine rivayet eder.

Rüyada siyah motorsiklete binmek borçların ödenmesi ve sorunların aşılması konusunda çok büyük bir mesafe katedileceğine, meslek hayatında fark edilir şekilde aşama kaydedeceğine, borçlarından ve sorunlarından kurtulacağına alamet eder.

Rüyada motorlu testere görmek sonunda tahmin edilenden daha büyük bir sıkıntıyla yüz yüze gelineceğine, iş hayatında prestij kaybı yaşanacağına, iş dünyasında çok konuşulacak bir mevkiye sahip olunacağına, kırgınlık yaşanan bir kişinin özür dileyeceğine, bazı kısmetsizlikler ve üzüntüler yaşanacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments