Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada uçan motor görmek

Rüyada uçan motor görmek

Rüyada uçan motor görmek dost ya da akrabalarından biri ile çok hayırlı bir işe gireceğine ve başarılarının sürekli artacağına, iç dünyasının zenginleşeceğine, rüya sahibinin azmi ve sabrı sayesinde içine düştüğü maddi ve manevi zararları telafi edeceğine, çok büyük ve üzücü haberler alınacağına, bu haberlerden ötürü çok zor zamanlar geçirileceğine, uzun süreli planlarda ciddi değişiklikler olacağından dolayı kişinin hesaplarında da karışıklıklar çıkacağına, aile bireyleri ile hiç gereği yokken tartışılacağına, kendisine yapılacak bir ihanetten ötürü büyük bir üzüntü içine düşeceğine, maddi ve manevi olarak çok zor bir noktaya geleceğine, aile bireyleri ile tartışma yaşayacağına, yeni bir iş için başvuru yapılacağına, kısa süre içinde kabul edildi haberi geleceğine işaret eder.

Rüyada uçan motor gördüyseniz:

  • Belli bir ilişki, iş birliği veya düzenleme kabul edilebilir olmayan bir zeminde gidip geliyor olabilir.

Rüyada uçan motor görmek kurtulmak için bazı yollar deneneceğine,  parasal sorunların sürmesi ve durumların kötüye gitmesinden ötürü borcun ödenemeyeceğine ve bu yüzden maddi açıdan büyük parasal sıkıntıya girileceğine ancak bu durum yüzünden istenmeyen yollara sapılacağına, şans ve bereket kapılarının açılacağına, kısa süre içinde yüksek bir mevkiye terfi edeceğine delalet eder.

Rüyada uçan motorsiklet görmek kısmetlerinin artacağına, hayırlı kişiler ile tanışıp çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, evdeki hesabın çarşıya uymayacağına ve bu nedenle de gerek maddi gerekse manevi anlamda zarara uğrayıp çok kötü günler geçireceğine, yapılan işlerde üstüste başarılar elde edileceğine rivayet eder.

Rüyada motor yarışı yapmak yaşadığı sıkıntılar yüzünden çok büyük bir hastalık atlatacağına, tartışmaları sonlandıracak bir haber alınacağına, işlerin açılacağına, çıkılacak bir iş seyahatinin ardından başarılı bir ortaklığa girileceğine, tüyü bitmemiş yetimin hakkını yiyeceğine delalettir.

Rüyada motorun çalındığını görmek insanlar tarafından örnek bir kişi olarak gösterildiğine ve başı ne zaman sıkışırsa Allah’ın izni ilke sıkıntılarından kurtulacağına, zor zamanlarında da en büyük destekçilerinin yine bu kimseler olacağına, işlerinin gerileyeceğine, elinin sıkışacağına rivayet etmektedir.

Rüyada motor caldırmak sıkıntıların ve zorlukların sona ereceğine, eline çok büyük kazanç geçeceğine, bolluk ve berekete kavuşarak zenginleşeceğine işaret eder.

Rüyada motor süren görmek musibetlerden, sıkıntılardan, zorluklardan ve sorunlardan kurtulup rahata erileceğine, zarar edilen işlerin kısa zaman içinde çözüme kavuşacağına, haksızlığa uğramış bir arkadaşa destek olunacağına, sonrasında ise bu olayların bıraktığı etkileri üzerinden atacağına işaret eder.

Rüyada motor tamircisi görmek aile büyüklerinden biri sayesinde başın belaya girmekten kurtulacağına, patron koltuğunda oturacağına ve çok iyi noktalara geleceğine, kimse ile tartışmayacağına işaret etmektedir.

Rüyada motorlu bisiklet görmek her işini sorunsuz şekilde yani kolaylıkla halledeceğine, güzel günlerin yaşanacağına, maddi ve manevi olarak elinden gelen herşeyi yerine getireceğine ve akrabasının sırtından çok büyük bir yük alacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments