Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mor elmas görmek

Rüyada mor elmas görmek

Rüyada mor elmas görmek şifa bulacağına, çarelere kavuşacağına, yeni kazanç kapıları bulacağına ve sayısız fırsat elde edeceğine, aile bireyleri ile birlikte bir yola çıkılacağına, hatasız ve en başarılı şekilde iş yapmak için çaba gösterileceğine, imkanlarının genişleyeceğine, çok büyük başarılar kazanacağına, yeni işlere gireceğine, dikilen fidanların yakın zamanda meyve vermeye başlayacağına, kurulacak bir ortaklık sayesinde büyük başarılara imza atılacağına ve hayırlı bir kısmetle tanışıp dünyaevine girileceğine, ortak işlere gireceğine, ona imkânları el verdiği oranda destek sağlayacağına, eski kırgınlıkların geçmişte kalacağına yorulur.

Rüyada mor elmas gördüyseniz:

  • Belki yepyeni bir saç modeli, belki son moda giysiler.

Rüyada mor elmas görmek çok zor bir duruma düşmesine ve büyük üzüntüler yaşamasına rağmen herhangi bir şekilde düzelme olmayacağına, maddi ve manevi olarak büyük bir boşluğa düşüleceğine, kayıtsız kalınamayacak kadar iyi ve kazançlı bir teklif alınacağına alamet etmektedir.

Rüyada elmas yakut görmek sırrın kimselere söylenmeyeceğine ve unutulacağına, güzelliğin kısacası yaşamın tadını çıkaracağına, yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine ve aile hayatında çok büyük bir mutluluğa sahip olacağına işarettir.

Rüyada elmas bilezik görmek bolluk ve bereket içinde bir hayat süreceğine, çok sert geçen bir tartışmanın ardından uzun zaman önce verdiği bir kararı uygulamaya koyacağına, onlar rahat etsin diye konforunu feda edeceğine, onlar yesin diye ekmeksiz kalmayı göze alacağına yorulmaktadır.

Rüyada elmas inci görmek geçmişte yaşanan kötü günlerin unutulacağına, hasret çekenlerin birleşeceğine, asık yüzlerin güleceğine ve fakir fukaranın doyacağına, üzüleceğine, yıpranacağına rivayet etmektedir.

Rüyada elmas madeni görmek hiç beklenmeyen bir anda çok güzel bir haber alınacağına, çok güzel günler göreceğine, sevdiği kişiler ile çok mutlu ve huzurlu olacağına, hırslarını kötü yollarla tatmin etmeye çalışan bir kişinin tam anlamıyla başa bela olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada parlak elmas görmek kişinin dertlerinin dermanına, hastalıklarının ilacına, problemlerinin de çözümlerine kavuşacağına, ailesinden, evlatlarından ve çevresindeki kişilerden yana hayır bulacağına, gönlünce bir yaşam süreceğine, iyilik ve güzellik bulacağına rivayet eder.

Rüyada topraktan elmas çıkarmak refah içinde bir hayat yaşanacağına, kötü kişilerle aynı mekânda bulunmak zorunda kalacağına, çektiği sıkıntıdan bir süreliğine kurtulup rahat bir nefes alacağına delalet etmektedir.

Rüyada elmas yutmak alınacak olan bir işte maddi olarak çok zor günler geçirileceğine, anne baba ile bir tartışma yaşanacağına, yardım eden kişilerin haklarının kısa süre içinde ödeneceğine, bir rahatsızlıktan ötürü uzun zamandan beri yaşanan endişeli bekleyişin sona ereceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments