Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mor çorap görmek

Rüyada mor çorap görmek

Rüyada mor çorap görmek daha fazlası olsun diye değil, Allah’ın kendisine verdiklerini rahatça yemeyi nasip etmesi doğrultusunda hareket edeceğine, kısa sürede çalışmalarının çok kazanç getireceğine, büyük yatırımlar gerçekleştirileceğine ve elde edilen kazançlar sayesinde bir işe sahip olunacağına, kaybedilen malları tekrar kazanacağına, çok büyük ve kazançlı çalışmalar elde edeceğine, hanesinde bolluk ve bereket yaşanacağına, sorunlarını sevdiği ve değer verdiği kişilerin vereceği kişilerden alacağı destekler sayesinde kısa süre içinde çözüme ulaştıracağına, görülen fotoğraftaki görüntü belirsiz ise iş alanında zor bir döneme girileceğine rivayet eder.

Rüyada mor çorap gördüyseniz:

  • Belli konuların bıktırana kadar üzerine gitmek gözünüze oluruna bırakmaktan daha iyi görünebilir.

Rüyada mor çorap giymek imkanlarının çoğalacağına ve hayatının kusursuz hale geleceğine, işsiz ise işe gireceğine, çalışıyor ise de yeni bir işe başlayacağına, epey büyük bir rahatlık yaşayacağına işaret etmektedir.

Rüyada mor çorap görmek iş ve okul hayatında da büyük başarılar kazanılacağına, sorunlarından çok kısa bir zamanda kurtulacağına, hayatına kolaylıkların, avantajların, önceliklerin ve ayrıcalıkların hükmedeceğine delalet eder.

Rüyada mavi bebek çorabı görmek büyük bir maddi kayba uğranacağına, gözünü bürüyen para hırsı nedeniyle iyi niyetlerinin bozulacağına, böylece mesleğinde önemli aşamalar kaydedeceğine alamet eder.

Rüyada siyah yırtık çorap görmek elinin sıkışacağına, sağlığına kavuşacağına, kazandığı moral sayesinde işlerinin çok iyi bir hal alacağına alamet eder.

Rüyada birinden çorap aldığını görmek özel ve sosyal hayatından geri çekmek zorunda kalacağına, şöhretli biri olunacağına, aile bireyleri arasında tatsız durumların yaşanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yerde çorap görmek yaşanan sıkıntıların ve zorlukların sona ereceğine, dertlerin biteceğine, yeni işlere girileceğine, daha büyük ve hayırlı kazançlar elde edileceğine, dileklerin gerçekleşeceğine, başarıların devamlı olacağına, onlar nedeni ile büyük bir darbe yiyeceğine, musibetlerin yaşanacağına işaret etmektedir.

Rüyada çoraplı yürümek zaman içinde daha rahat edeceği çeşitli çalışmalar ve projeler gerçekleştireceğine ve kısa süre içinde büyük zenginliğe kavuşacağına, çok büyük hayır duaları alacağına, daha düzenli ve güzel bir yaşama sahip olmak için adım atacağına yorulur.

Rüyada çoraplarını çıkarmak hatalı yollara sapılacağına, yakın bir arkadaşın vesile olduğu bir ilişkinin evlilikle noktalanacağına, Allah rızası için bazı büyük yardımlarda bulunulacağına ve yapılan bir iş başvurusunun çok kısa bir zaman içinde olumlu sonuç vereceğine, isteklerini yerine geleceğine delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments