Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çoraplarını çıkarmak

Rüyada çoraplarını çıkarmak

Rüyada çoraplarını çıkarmak insanlar tarafından el üstünde tutulacağına, yarattığı üzücü durumun ortadan kalkacağına, sıkıntılarını bir kenara kaldıracağına, yapacağı işler karşılığında eline geçecek olan kazanç sayesinde büyük başarılar gerçekleştireceğine, kazancının ve sağlığının ömür boyu süreceğine, tertemiz ve yepyeni bir sayfa açılacağına, haberler alacağına, kazançlı adımlar atılacağına, yakın bir arkadaştan ya da bir ahbaptan destek alınacağına alamet eder.

Rüyada çoraplarını çıkarmak gördüyseniz:

  • Abartılı tavırlardan veya aşırılıklardan uzak durulmaması risk almak anlamına gelebilir.

Rüyada ayağından çorap çıkarmak sorun olarak karşısına çıkan durumları kolay bir şekilde çözüme kavuşturacağına, yükseleceğine, atılım yapacağına, maddi ve manevi sorunlarının biteceğine ve hayalini kurduğu hayata her geçen gün daha fazla yaklaşacağına delalet eder.

Rüyada çorabını çıkarmak yaptığı işle ilgili olarak birçok kişi yetiştireceğine, başarı elde edeceğine, itibar, makam ve söz sahibi olacağına, eğitim konusunda kötü bir haber alınacağına alamet eder.

Rüyada beyaz çorap çıkarmak huzurlu bir iş hayatı sağlanacağına ve refaha erileceğine, masa başı bir işe girileceğine, yeni bir araca sahip olunacağına, eşler arasında bazı sürtüşmeler yaşanacağına delalettir.

Rüyada kirli çorap çıkarmak aşk konusunda çok büyük bir ilerleme kaydedileceğine ve hayırlı bir kısmet ile tanışılacağına, sevdiği kişiler ile çok hayırlı çalışmalar gerçekleştireceğine, eline geçen bütün sorunları hızlı bir şekilde çözüme kavuşturacağına, sıkıntılı geçen bir dönemin kısa süre içinde biteceğine rivayet eder.

Rüyada çorap çıkarmak lüksünü ve rahatlığını yaşayacağına, sevdiği kişiler ile birlikte daha önce el atmaya cesaret edemeyeceği bazı büyük ve yorucu çalışmalara imza atacağına, kendisini yakın bir akrabasının ihaneti içinde bulacağına, aile bireylerini üzecek ve eldeki imkanların heba olmasına yol açacak bir kişi ile muhatap olacağına ve bu durumun rakipleri çok sevindireceğine delalet etmektedir.

Rüyada çoraplarını çıkarmak hayırlı bir kısmet ile mutlu bir evlilik yapacağına, büyük kazançlar elde edeceğine, hayırlı kişiler ile büyük bir ortaklık kuracağına, sevdiği kişilere bu dönem içinde çok büyük yardımlarda bulunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada birinin çoraplarını çıkarmak moralinin düzeleceğine ve ağız tadı içinde bir yaşama kavuşacağına, gamdan, kederden, üzüntüden ve gözyaşından uzak duracağına, akraba çevresindeki sorunların giderileceğine yorulur.

Rüyada başkasının çorabını çıkarmak gıybette konuşmalar yapmak yüzünden günaha düşeceğine, işlerinin istediği gibi olacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını kafasından silip atacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments