Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mor bluz görmek

Rüyada mor bluz görmek

Rüyada mor bluz görmek yapmak istediği şeylerde çok büyük bir sorun ile karşılaşacağına, neşenin yerine geleceğine, yapılan işte uğranıla zararların telafi edileceğine, ters giden işlerin edilecek dualar sayesinde yoluna gireceğine, iş hayatında terfi alınacağına, rakiplerin teker teker alt edileceğine, elinde olan bir miktar paranın yakın bir zaman içinde gereksiz bir şey için harcanacağına, karşılaşacağı bazı olaylardan ötürü kalbinin kırılacağına, kazancının eksileceğine, endişe veren durumların düzeleceğine, hayallerin kısa süre içinde gerçekleşeceğine, onlarla bir arada yaşamaya başlayacağına delalet eder.

Rüyada mor bluz gördüyseniz:

  • Aslında aynı şeyleri istiyor veya düşünüyor olsanız bile, ne pahasına olursa olsun size itiraz eden veya yapmanız gereken şeyleri söyleyen kişiler olabilir.

Rüyada mor bluz görmek ancak çok kötü bir duruma düşeceğine, deyim yerindeyse hayatının daha derli toplu bir hale geleceğine, mutsuz ve moralsiz olacağına yorulmaktadır.

Rüyada siyah bluz almak tüm kederinin uçup gideceğine, fesatlık ve gaflet içinde olan birine karşı zafer elde edeceğine, alacağı birçok desteğe ve vereceği kararlara rağmen bir türlü kendisini toparlayamayacağına inanılır.

Rüyada bluz hediye almak borçlarının azalacağına, yükünün hafifleyeceğine, hasta olanın da iyileşeceğine, eski işinden daha çok kazanç elde edeceğine, içinde bulunduğu ruhsal sıkıntıları sevdiği kişilerin vereceği destek sayesinde çözüme kavuşturacağına alamet eder.

Rüyada kirli bluz görmek yoksul ve muhtaç insanların hakkına göz dikeceğine, hayatının da zorlaşacağına, kişinin anne ve babasının henüz hayattalarken çocukları arasında mal paylaşımı yapacaklarına ve rüya sahibinin bir anda elinin bollaşıp borçlarından kurtulacağına inanılır.

Rüyada yeşil bluz giymek amaçlarını ve hedeflerini de yerine getirme fırsatı vereceğine, yetenekleri ve becerileri sayesinde büyük kazançlar elde edeceğine, kariyerini çok daha iyi yerlere taşıyacağına, tatlı ve güzel bir yoğurt görmesi ise alın terinin karşılığını alacağına tabir olunur.

Rüyada sarı renk bluz görmek elini attığı ve niyet ettiği her işten alnının akı ile çıkacağına, yoluna bir takım hayırsız ve kötü kişilerin çıkacağına, endişelerin son bulacağına inanılır.

Rüyada yeşil bluz görmek çok yüksek bir mevkiye terfi alınacağına, birçok sorunla karşı karşıya kalacağına, harama göz dikmeyeceğine, alın teri ve namusu ile çalışarak helal yaşayacağına delalettir.

Rüyada kahverengi bluz görmek borca batacağına, işlerin kötüye gitmesi yüzünden zararın günden güne daha da artacağına, sevilen bir kişi ile tartışılacağına, uzun bir süre boyunca ayrı kalınacağına, korkulan bir şeyin başa geleceğine, mükemmeliyetçilikten vazgeçilip daha basit bir hayat sürdürüleceğine tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments