Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mor alyans görmek

Rüyada mor alyans görmek

Rüyada mor alyans görmek yaptığı bir çalışma sonucunda işlerinin düzeleceğine, hayatından nefret duygusunu atacağına, dostluk, barış, sevgi ve dayanışma içinde yaşamayı seçeceğine, yakın zamanda epey yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, daha rahat ve huzurlu bir dönemin açılacağına, umut bağladığı ve varını yoğunu satarak sermaye yaptığı işlerden yana beklediği başarıyı yakalayacağına, özlem gidereceğine, hayallerini ve arzularını gerçekleştireceğine ve çok mutlu olacağına, hayırlı bir şekilde ilerleyen işlerin sekteye uğrayacağına, bir sebeple çok zor ve başını ağrıtacak durumlar yaşayacağına alamet eder.

Rüyada mor alyans gördüyseniz:

  • Politik olmak veya uzlaşmak güç gösterisinde bulunmaktan daha çok iş görebilir.

Rüyada mor alyans görmek çok büyük bir şekilde açılan işler sayesinde yeni eleman alınacağına, zafer ve zenginlik getireceğine, sıkıntıların ve sorunların üst üste geleceğine işaret eder.

Rüyada alyansı takmak karşısına çıkan fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine, çok iyi bir kariyere sahip olacağına, belaya ve derde düşeceğine, arkadaşları ile birlikte hayır sağlayacak bir yola çıkacağına delalet eder.

Rüyada çatlak alyans görmek zirveye tırmanmak için bir merdiven daha atlamış olacağına, borçların kapanacağına, kötü hastalıkların iyileşeceğine, ortaya çıkan bu durumu çözmek için çeşitli yollara başvuracağına ve böyle bir çalışma sayesinde içine düştüğü durumla ilgili olarak çok büyük araştırmalara gireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kendi alyansını kaybetmek alacağı desteği kısa bir zaman içinde çok sorun yaşadığı bir problemi çözeceğine, elinin bollaşacağına, işlerindeki verimin, bereketin ve karın artacağına, kişinin eline daha fazla gelir geçeceğine, ana baba duası alınması ile güzel bir işe ortak olunacağına delalettir.

Rüyada alyans kırmak yaşanan kötü anıların silineceğine, üzüntülerini ve sorunlarını bu sayede sona erdireceğine, makamının sürekli yükseleceğine, ün sahibi olacağına işarettir.

Rüyada alyans bulduğunu görmek kendisi gibi düşünen ve dürüstlüğü ile çevresinde ün yapmış bir kişi ile bir ortaklık kuracağına, hiç yapmak istemediği bir şey yapacağına, eğitim hayatında başarıların artacağına yorulur.

Rüyada altın yüzük alyans takmak evdeki nimetin çoğalacağına, aldığı ödeme ile sıkıntı yaratan borçlarını kapatan rüya sahibinin,  rahat bir nefes alacağına ve çok daha hevesli bir şekilde çalışmaya devam edeceğine, karşısına aksi, hileli, fesat kimselerin çıkacağına işaret etmektedir.

Rüyada parlak alyans görmek zahmet veren işlerin kolaylaştırılacağına, daha sonra iş konusunda uzun yıllar büyük tecrübeler edinmiş bir kişi ile bir işbirliği içine gireceğine, yapılacak işlerde hep dikkatli ve ayık olunması gerektiğine ve ancak bu şekilde kazanç elde edileceğine işarettir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments