Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kendi alyansını kaybetmek

Rüyada kendi alyansını kaybetmek

Rüyada kendi alyansını kaybetmek kendini doğru yolu bulmaya vereceğine, husumetlerin başgöstereceğine, kısa süre içinde bazı üzücü olayların yaşanacağına, sevaplar sayesinde ahiret hayatının istediği gibi olacağına, hile ile mal elde edeceğine, yaşanan bütün üzüntülerin sona ereceğine, çok güzel ve huzurlu günlerin yakında geleceğine ve tüm aileyi mutluluktan uçuracağına, çok büyük başarılar kazanacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulup rahat bir nefes alacağına, daha önce hiç ilgili olmadığı bir işe gireceğine, başına bazı musibetlerin geleceğine, sevdikleriyle arasının açılacağına, iş hayatı ile ilgili bir ortaklık kurulacağına inanılır.

Rüyada kendi alyansını kaybetmek gördüyseniz:

  • Kendinizi tanımakta güçlük çekeceksiniz.

Rüyada kendi alyansını kaybetmek aksiliklerin ortadan kalkacağına, kızgınlıkların geçeceğine, bir sebeple sağlık durumunun bozulacağına, sakin ve huzurlu bir durum içinde olunacağına işaret etmektedir.

Rüyada alyansını kaybedip bulmak kurduğu bir ortaklık sayesinde daha iyi bir kazanca sahip olacağına, kişinin gönlünün ferahlayacağına, kafasının da rahat edeceğine, makbul olandan vazgeçmeyeceğine işaret eder.

Rüyada alyans kaybetmek daha doğru hamleler yapıp daha iyi sonuçlar alacağına, neşesini, huzurunu ve mutluluğunu kaybedeceğine, kendisini çok zor zamanlar içinde bulacağına alamet eder.

Rüyada alyansını kaybetmek önemli işlerin insanı durumuna geleceğine, ancak sonuçların beklediğinin aksine olumsuz şekilde gelişeceğine, sıkıntı veren olayların tatlıya bağlanacağına alamet etmektedir.

Rüyada alyans kaybetmek ve bulmak daha sonra iş konusunda uzun yıllar büyük tecrübeler edinmiş bir kişi ile bir işbirliği içine gireceğine, malından ve parasından olacağına, zor günler geçireceğine, karşısına çıkacak başarılı ve ünlü kişileri çeşitli şekillerde kendisine örnek alarak işlerini daha değişik ve dikkat çekecek şekillerde ortaya koyacağına, bu sayede daha büyük ve helal kazançlar elde edeceğine işaret eder.

Rüyada alyansı kaybetmek neşeli ve bol kahkahalı günler geçirileceğine, kazanılacak başarılar sayesinde üst yönetimin dikkatinin çekileceğine, bu sayede yüksek bir mevkiye terfi alınacağına, vasıflı, yetenekli ve şahsiyetli kimse haline geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada çok alyans görmek kişinin eksiklerini, hatasını görmesine yardımcı olan ebeveynleri sayesinde gelecekteki hayatında rahat edeceğine, manevi tatmini İslamiyet’te bulacağına, dertlerin günden güne artacağına yorulur.

Rüyada sol ele alyans takmak içindeki fesadı ve şeytanı susturmayı başaracağına, evlatlarından hayır bulacağına, dost ya da akrabanın verdiği sözlerin gerçekleşmeyeceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments