Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mısır öğütmek

Rüyada mısır öğütmek

Rüyada mısır öğütmek büyük bir yükten kurtulacağına, daha fazla kazanç sağlayacak bir işe girileceğine, bir sebeple aile hayatında çok sıkıntılı ve zor dönemler yaşayacağına, uykusuz geceler yaşanacağına, atılacak adımlar ve kazanılacak paralar sayesinde işlerin her geçen gün daha iyi bir duruma döneceğine, zararların sevilen kişilerin vereceği destek sayesinde telafi edileceğine, işlerini büyütme imkânı elde edeceğine, maddi olarak az da olsa bir zarar görüleceğine, sevilen kişilerin yaptıkları her işe destek verileceğine, her daim yeni iş kollarına girmek için fırsat kollanacağına yorulmaktadır.

Rüyada mısır öğütmek gördüyseniz:

  • Zaman veya pozisyon yaratmanız ya da fırsatın farkına varmanız gerekiyor.

Rüyada mısır öğütmek istediği ve arzuladığı mutluluğa kavuşacağına, tüm sıkıntıların bir anda başgöstereceğine ve çok üzücü ve neredeyse yıkım denebilecek olaylar ile karşılaşılacağına, zengin bir hayata sahip olunacağına tabir olunur.

Rüyada değirmende mısır öğütmek hatalı yollara sapılacağına, çok büyük ve üst düzey bir mevkiye terfi edileceğine ve kariyerinde çok büyük bir adım atacağına, istediği restorana gideceğine ve istediği mağazadan alışveriş yapacağına alamet eder.

Rüyada tuz öğütmek çok büyük başarı kazanacağına, kısa süre içinde yüksek bir mevkiye terfi edeceğine, tövbelerinin kabul olacağına, çok büyük bir hızla işlerinin düzeleceğine delalet etmektedir.

Rüyada değirmende un öğütmek çok büyük bir prestije ve kazanca ulaşılacağına, daha büyük işler almak için referans olarak kullanılacağına, kariyer planında çok büyük aşama kaydedileceğine, çok istenen bir konuda geri adım atılacağına, aşılması zor da olsa problemler için yardım alınacağına alamet eder.

Rüyada değirmende buğday öğütmek bunun rahatlığını ve huzurunu yaşayacağına, atılan adımların kısa süre içinde büyük başarılar kazanılacağına, sevinçli haberler alınacağına, verilen sözlerin yerine getirileceğine, hasret çekenlerin buluşacağına tabir olunur.

Rüyada mısır koçanı yemek sorunlu olaylar ile karşılaşacağına, buna rağmen çok büyük kazançlar elde edeceğine, maddi olarak çok büyük kazançlar elde edeceğine, kısa süre içinde mal mülk sahibi olunacağına, elindekileri kaybedeceğine, maddi zarara uğrayacağına alamet etmektedir.

Rüyada mısır şehrine gitmek bir işi bozulsa hemen diğerinin geleceğine, bunun kendisi için büyük bir şans olacağına, ancak bu borçların ödemelerinin gecikeceğine, kısmetlerinin artacağına, hayırlı kişiler ile tanışıp çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine delalettir.

Rüyada patlamış mısır yediğini görmek iş dünyasında sevilen ve saygı gösterilen bir kişi olunacağına, üst yöneticilerin gözdesi konumuna gelineceğine, hayırlı bir olayla kendisini zengin edecek bir dönemin başlayacağına ve karşısına çıkacak bir kişi ile dünyaevine gireceğine, kişinin sadece kazancının değil aynı zamanda rütbesinin de yükseleceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments