Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada arkadaşına misafirliğe gitmek

Rüyada arkadaşına misafirliğe gitmek

Rüyada arkadaşına misafirliğe gitmek çok kötü durumlara ve istenmeyen zararlara engel olacağına, kendisine uygun bazı çalışmaların peşinden gideceğine, dost ya da akrabalarından biri ile büyük bir iş yapacağına, daha hazırlık aşamasındayken bile işlerinde sorun yaşayacağına, bu sorunlar yüzünden kendisini kötü hissedeceğine, hasret gidereceğine, duygularının karşılığını alamayacağına ve tutulduğu kara sevda nedeniyle uzun süre kendine gelemeyeceğine, doğru iş ortaklığı yapacağına, hasretin biteceğine ve yapılan bir çalışmanın beklenenden daha fazla yarar sağlayacağına, kendisini bir dedikodu malzemesi olarak bulacağına, zor zamanlardan geçerek ferahlığa çıkmaya çalışacağına, şanssızlıklar yaşayıp uzun bir zaman boyunca kendisini toparlayamayacağına ve çok zor durumlar düşeceğine işarettir.

Rüyada arkadaşına misafirliğe gitmek gördüyseniz:

  • Telefon numaralarınızı veya bilgisayar dosyalarınızı yedeklemenizde fayda vardır.

Rüyada arkadaşına misafirliğe gitmek fikir ve gönül birliği yaparak kendisini bertaraf etmek için uğraşacağına, onayı alınmadan tek bir adım dahi atılamayacak kadar büyük bir rütbe elde edeceğine, hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna girileceğine, yakın zaman içinde çok hayırlı olaylar ile karşılaşılacağına yorulur.

Rüyada arkadaşa misafirliğe gitmek amaçlarına, hedeflerine, hayallerine ve beklentilerine kavuşacağına, işlerinin tersine dönüp, maddi zarara uğrayacağına, çok iyi yatırımlar yaparak büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine ve mal mülk sahibi olacağına inanılır.

Rüyada davetsiz misafirliğe gitmek yakın zamanda epey yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, hayırlı kişiler ile dostluk kurulacağına, başarı için fırsatların artacağına, çok güzel bir kısmeti ikiye katlayacağına yorulur.

Rüyada eve misafirliğe gitmek sıkıntısı olanın ferahlığa çıkacağına, ilk başlarda iyi kazanmasa da, zamanla daha çok para elde edeceğine, maddi açıdan iyi bir konuma getirecek bir kişi ile ortaklık kurulacağına, kardeşlerden biri ile ilgili bir sorunun çözümü için önayak olunacağına ve aşkla ve mutlulukla dolu bir ömür geçirileceğine tabir olunur.

Rüyada komşuya misafirliğe gitmek kendisine verilecek büyük bir destek sayesinde kendi işini kuracağına, orada tatsız olaylar yaşayacağına, kazandığı başarılar ve geldiği mevkiden ötürü kendisini çekemeyen insanlar tarafından üzücü olayların içine çekilmek isteneceğine delalettir.

Rüyada bir yere misafir gitmek onu doyasıya yaşayacağına, boş vaktinin hepsini onun yanında geçireceğine ve ileride kendisi gibi herkesin itibar ettiği, inandığı ve sevdiği bir kişi olacağına, genellikle girişilen her türlü işin uzun ömürlü olacağına yorulur.

Rüyada misafirliğe gidip yemek yemek kurulmuş olan bir ortaklığın ardından büyük bir borç yükünün altında kalınacağına ve uzunca bir süre sıkıntı çekileceğine, geçim kolaylığı içinde olacağına ve deyim yerindeyse ayaklarını yerden kesecek fırsatlar elde edeceğine, bazı kişilere karşı sesini yükselteceğine delalet etmektedir.

Rüyada bir eve misafir gitmek verilen sözlerin yerine getirileceğine ve iş konusunda yeni yeni adımlar atılacağına, kendi eliyle ortaya koyduğu projelerde büyük kazanç elde edeceğine, sorunlu bir durumla karşılaşacağına, işlerindeki şansının ve kısmetinin hiç bozulmayacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments