Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada misafir olarak gitmek

Rüyada misafir olarak gitmek

Rüyada misafir olarak gitmek toplumda itibar ve takdir toplayacağına, hem itibar edineceğine, mal varlığında kayıplar yaşayacağına, hayatının daha konforlu ve lüks duruma geleceğine, rahatının, konforunun ve lüksünün de baki kalacağına, maddi anlamda gücünün hep yerinde kalacağına, rakiplerin yapabileceği kötülüklerin sevilen kişiler tarafından engelleneceğine, sıkıntılar son bulacağına, satışların düşeceğine alamet eder.

Rüyada misafir olarak gitmek gördüyseniz:

  • Size sanki bilgileriniz eksikmiş gibi gelebilir.

Rüyada ailecek misafirliğe gitmek eşler arasındaki sorunların çözüme kavuşacağına, sıkıntılarını çözmek için adım atacağına, kıskanan kişilerin ve iş hayatında rekabet içinde olunan kişilerin yenilgiye uğratılacağına işarettir.

Rüyada misafirliğe gitmek haksızlığa, fenalığa, kötülüğe uğramadan yaşayacağına, dini bütün bir eşe sahip olacağına, elini attığı her işi yerine getireceğine, güç ve kudret sahibi kimse haline geleceğine ve işinde göstereceği başarı sayesinde büyük bir itibar sahibi olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada birine misafirliğe gitmek maddi sorunlarının çözüleceğine, sıkıntılarının hafifleyeceğine, elinin bollaşacağına, yakın bir dostuyla kırgınlık yaşayacağına, uzak bir akrabanın acı haberinin alınacağına rivayet eder.

Rüyada misafirlik gitmek aile hayatının daha iyi bir hal alacağına, verilen sözlerin teker teker yerine getirileceğine, sağlığının ve moralinin bozulacağına, zararlı bir alışkanlıkla uğraşan bir dostunun bu illetten kurtulması için destek olacağına ve işlerini zahmetsizce bitireceğine rivayet eder.

Rüyada güzel bir eve misafir gitmek eğitim konusunda destek isteyen bazı kişilere yardımcı olunacağına, maddi zarar edeceğine, sadece vakit kaybetmekle kalmayacağına, eş, dost ya da akrabanın verdiği sözlerin gerçekleşmeyeceğine yorulur.

Rüyada eski sevgiliye misafirliğe gitmek hayırlı bir yuva kuracağına, hane içinde rahatının yerinde olacağına ve bundan sonra kalan hayatının huzur ve mutluluk içinde geçeceğine, hayallerinin gerçekleşeceğine, çalışmalarının kendisine mutluluk getireceğine, geçim derdinin sona ereceğine, sağlığının yerine geleceğine ve hayatının daha eğlenceli bir hal alacağına, yokluk içine gireceğine, zor durumlara düşeceğine ve kötü günler yaşayacağına delalet eder.

Rüyada bir eve misafir gitmek içinde bulunduğu şartların iyileşeceğine, büyük hatalar yapacağına, dünya nimetlerinin hiç birinden mahrum kalmayacağına delalet etmektedir.

Rüyada bir eve misafirliğe gitmek tartışmaları sonlandıracak bir haber alınacağına, işlerin açılacağına, çıkılacak bir iş seyahatinin ardından başarılı bir ortaklığa girileceğine, maddi olanaklarının da elinden kayıp gideceğine, kısmetsizlik yaşadığı bir işe tekrar girerek bu sefer başarı kazanacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments