Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada misafirle kavga etmek

Rüyada misafirle kavga etmek

Rüyada misafirle kavga etmek hilekar ve zayıf tanıdığa, sıkıntılarını atlatacağına, hasta kimsenin eski neşesine kavuşacağına, zorlukların geride kalacağına, isabetli kararlar alacağına, ayıplanacağına, iş hayatında karşısına çıkan sorunları rahat bir şekilde sona erdireceğine, elinde bulunan imkânlar sayesinde büyük paralar kazanacağına işaret eder.

Rüyada misafirle kavga etmek gördüyseniz:

  • Sanki birilerinin sırtınızdan bir takım oyunlar çevirdiğini düşünüyorsunuz.

Rüyada misafirle kavga etmek daha iyi biri olmak için gayret sarf edeceğine, çalışmaları ile takdir toplayacağına, alkış alacağına ve itibar göreceğine, hayırlı ve uğurlu işlere girişileceğine inanılır.

Rüyada eve gelen misafir görmek vereceği çok büyük hatalı kararlar yüzünden çok kötü durumlara düşeceğine, kazancının çok büyük bir bölümünü kaybedeceğine, bu sebeple çok büyük sıkıntılara gireceğine ve işlerini toparlamak için kendisini yıpratacağına, içindeki sıkıntının ve ağırlığın ortadan kalkacağına, anne baba dualarının kabul edilmesiyle bol kazanç elde edileceğine ve sıkıntıların atlatılacağına delalettir.

Rüyada misafire kahve pişirmek onlarla güzel, keyifli günler geçireceğine, zor zamanlarında da en büyük destekçilerinin yine bu kimseler olacağına, bir sebeple sıkıntılı bir döneme gireceğine, elinde bulunan kazancı bu işe yatırdığı için çok sıkıntı çekeceğine, yakın olduğu kişilerden birinin ihanetine uğrayacağına, yüzünün her daim güleceğine, sorunlarının önemsiz ve aşılması kolay sorunlar olacağına yorulur.

Rüyada misafiri istememek kendisine uzak bir akrabasından miras kalacağına, hayırlı bir kısmetle dünyaevine gireceğine, ortaya koyacağı çalışmalar ile çok büyük bir başarı kazanacağına, kırılan kalplerin barışacağına, girilen bir yolda çok doğru bir noktaya girileceğine alamet eder.

Rüyada çok kalabalık misafir görmek mesleğinde başarı ve zafer elde edeceğine, attığı adımların boşa çıkacağına, çok büyük mutluluklar duyacağına, çok güzel ve hayırlı olaylar yaşayacağına, şansının açılacağına, işlerinin yoluna gireceğine yorulur.

Rüyada misafirle gitmek iş dünyasında rakiplerini zekâsı ve yeteneği ile egale etmesi sayesinde önünün açılacağına, kazancının daha da artacağına, işlerinin her geçen gün yoluna gireceğine, sıkıntıların, aksiliklerin ve sorunların üst üste geleceğine, başarısız olacağına, çaresiz durumlara düşeceğine yorulur.

Rüyada misafire şeker ikram etmek yaşadıklarının kendisi için ders niteliği taşıyacağına, aynı hataları bir daha tekrar etmeyeceğine, sıhhat ve huzur bulacağına, deyim yerindeyse kıpır kıpır olacağına, yaşam enerjisinin ve isteğinin yerinde kalacağına, kendisini çok iyi, mutlu ve hafif hissedeceğine, bir sebeple maddi bir kaynak bulunup çeşitli harcamalar yapılacağına, zorlukların ve zorunlulukların kısa süre içinde ortadan kalkacağına, sıkıntılı geçen ve çok büyük zararlara sebep olan bir dönemin kapanacağına ve hayırlı bir işe girileceğine alamet eder.

Rüyada misafirlik görmek ibadetlerini de aksatmayacağına, elinde bulunan imkânları kullanarak kendi işini kuracağına ve sevdiği kişilerden alacağı yardım ile işlerini çok hayırlı bir düzene oturtup kazanç elde edeceğine, maddi ve manevi olarak zararlar edileceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments