Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada misafirlik görmek

Rüyada misafirlik görmek

Rüyada misafirlik görmek insanlar tarafından onaylanmayan ve gençlere kötü örnek oluşturacak işlere gireceğine ve kötü bir kişi olup herkesi korkutarak para kazanacağına, gülen yüzünün hiç solmayacağına, kendini eli kolu bağlı hissedeceğine, şanssızlık ve kısmetsizlik yaşayacağına, büyük bir işin sahibi olacağına, annesi hayattayken ona karşı sevgisini ve ilgisini en iyi şekilde gösterip, ahirette de bu davranışlarının mükafatını alacağına, bekar ise evleneceğine, okuduklarının ve öğrendiklerinin kendisini bilge ve alim yapacağına tabir olunur.

Rüyada misafirlik gördüyseniz:

  • İnandığınız şeyler için öneriler getirebilir veya destekleyici olabilirsiniz.

Rüyada ailecek misafirliğe gitmek bir sebeple sıkıntıya düşen rüya sahibinin sevdiği kişilerin aralarında konuşarak verecekleri bir destek sayesinde işlerini yoluna sokacağına, sevdiklerine, verdikleri destekten ötürü çok teşekkür edeceğine, malının ve parasının da hiç olmasına neden olacağına, başarıya ve hayallere giden yolların kapanacağına delalet etmektedir.

Rüyada eve misafir gitmek kişinin çok büyük girişimlerde bulunup alnının akı ile başarıya ulaşacağına, içine düştüğü sıkıntılardan kurtulmak için çok büyük bir destek alacağına, ayıplı yolara sapacağına rivayet etmektedir.

Rüyada başbakan misafir etmek bir türlü istediği gibi bir yuva kuramamanın eksikliğini hissederek üzüntü çekeceğine, yaşam telaşı ve para kazanma zorunluluğu nedeniyle gözünün de başka kimseleri görmeyeceğine, etrafındaki bazı kişiler ile tartışacağına tabir olunur.

Rüyada uzaktan misafir geldiğini görmek sevdiklerinin hep yanında kalacağına, çok büyük bir çalışma temposu içine gireceğine, hayırlı işlere girişileceğine delalettir.

Rüyada eve kalabalık misafir geldiğini görmek başarısızlığının bedelini yokluğa düşerek ödeyeceğine tabir edilirken bir diğer yandan da kendisine büyük cezalar getirecek hatalar yapacağına, sevdiği birini kırmaya, çok büyük kazançlar elde edileceğine, atılan adımlar sayesinde çok kazançlı işlere girileceğine, aile hayatında çok hayırlı ve güzel gelişmeler yaşanacağına inanılır.

Rüyada misafirlikte kahve içmek hayatının en güzel günlerini geçireceğine, gülmek suretiyle şifa bulacağına, alınan hayırlı ve güzel başarılar sayesinde çok iyi ve hayırlı bir noktaya gelineceğine, rahat erileceğine, sorunların yakın zaman içinde sona ereceğine, üzüntülerin sevince dönüşeceğine, karşılaşılan zorlukların biteceğine ve mutlu günler yaşanacağına, iş hayatında çok büyük bir düşüş yaşanacağına yorulmaktadır.

Rüyada misafiri öpmek girdiği sıkıntıların karşılığını alamayacağına ve daha büyük sıkıntılara gireceğine, verilen sözlerin yerine getirilemeyeğine ve yaşanacak bir zıtlaşmadan ötürü motivasyon kaybı yaşanacağına, olumlu gelişmelerle karşılaşacağına tabir olunur.

Rüyada çok misafir ağırlamak girdiği büyük işlerde çok iyi noktalara geleceğine, düşmanlarından korkmak yerine, onları korkutmaya yönelik davranışları ve kendinden emin halleriyle hayatını istediği şekilde yöneteceğine, taşıyamayacağı ve kaldıramayacağı yükümlülükler üstleneceğine, hesap etmeden büyük ve önemli işlere atılacağına rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments