Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada misafir gelmek

Rüyada misafir gelmek

Rüyada misafir gelmek çok büyük üzüntüler yaşadığı bir dönemi geride bırakacağına, ancak yılmadan azimle çalışarak ve sabrederek karşısına çıkan fırsatları değerlendireceğine ve bu fırsatlardan birini kullanarak yeni bir fırsatın kapısını aralayacağına, vereceği hayırlı bir karar ile hayatının çok daha güzel bir hal alacağına, çok büyük sıkıntıya düşeceğine, kötü günlerin arkada kalacağına, ruhun ve kalbin rahat edeceğine, problemlerinin ve borçlarının da çoğalacağına, maddi sıkıntıların biteceğine, uzun zaman önce yapılmış olan bir ortaklığın büyük sorunlar yaratacağına rivayet eder.

Rüyada misafir gelmek gördüyseniz:

  • Daha sonra büyük bir pişmanlık duyabileceğiniz davranışlarda bulunmaktan kaçının.

Rüyada kalabalık misafir gelmek bolluk ve bereket dolu günler görüleceğine ve çok mutlu ve huzurlu olacağına, rahat yüzü göreceğine, yeni lezzetlerin tadına varacağına, çok büyük üzüntüler ve sıkıntılar yaşanacağına rivayet eder.

Rüyada evine misafir gelmek bunun da kendisine hem özgüven hem de bolluk ve bereket getireceğine, hayallerin gerçekleştirileceğine, üzüntü verici bir durumdan dostların yardımı sayesinde zarar görmeden kurtuluşa erileceğine, tartışmaların ve kırgınlıkların biteceğine ve yeni dostlukların başlayacağına, kişinin musibetlerden ve uğursuzluklardan uzak olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada eve misafir geldiğini görmek çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına, büyük üzüntülere sebep olacağına, etrafında bulunan, kuyusunu kazmaya çalışan insanlardan uzak durması ve bu sıkıntıların ardından çok zengin olacağı bir döneme gireceğine, kısmetlerle dolu günlerin geleceğine, ortaklık kurulan kişilerle büyük bir tartışma yaşanacağına delalettir.

Rüyada yurtdışından misafir geldiğini görmek gözyaşlarının dineceğine, yakında bazı kişiler ile tatsızlıklar yaşanacağına, karşısına hayırlı, zengin, anlayışlı bir kısmet çıkacağına delalettir.

Rüyada yatılı misafir geldiğini görmek hastalıkların şifa bulacağına, aklından ve gönlünden geçen isteklerinin de Allah tarafından kendisine nasip edileceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, maddi olarak çok iyi bir duruma geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada eve kalabalık misafir geldiğini görmek bolluğun ve bereketin düşeceğine, içinde bulunduğu kötü durumdan ve sıkıntılardan kurtulması için kendisine çok büyük destek vereceğine, gerek maddi gerek manevi bütün zararlarını karşılayacağına, hasretlerin biteceğine alamet etmektedir.

Rüyada dağınık eve misafir geldiğini görmek mülkiyetinin de artacağına, işlerine ve kazancına nazar değeceğine, sağlıkla ilgili olarak yaşanan bir sorunun ortadan kalkacağına ve aile bireyleri ile birlikte uzun zamandan beri istenen bir işe girileceğine inanılır.

Rüyada misafir gelmek eline geçen bütün işleri kara geçireceğine, evlilik yolunda engeller çıkacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından ötürü çok zor zamanlar geçireceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments