Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada telefon açmamak

Rüyada telefon açmamak

Rüyada telefon açmamak büyük üzüntülere sebep olacağına, etrafında bulunan, kuyusunu kazmaya çalışan insanlardan uzak durması ve bu sıkıntıların ardından çok zengin olacağı bir döneme gireceğine, huzurlu ve güzel bir ömür süreceğine, kesilemeyecek ve bitmeyecek gelir elde edeceğine, malını ve canını emniyete alacağına, sağlık sorunlarının artacağına, kısa süre içinde manevi açıdan büyük bir boşluğa düşüleceğine, çok büyük ve çok derin değişiklikler yaparak tüm eş, dost ve akrabaların şaşırtılacağına, işyerinde üst düzey bir mevkiye terfi edeceğine, herhangi bir sıkıntı yaşamadan çok büyük sorunların üstesinden kolayca geleceğine ve yakın bir zaman içinde iş hayatındaki ve sosyal hayatındaki birçok kişinin, çok kıskanacağı bir kişi olacağına, bir sebeple yapılacak işlerde çok uğraş verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına, verilen emeklerin ve paraların boşa gideceğine, yakın bir akrabadan kötü bir haber alınacağına yorulmaktadır.

Rüyada telefon açmamak gördüyseniz:

  • Duygusal blöf veya şantaj türevi olaylar karşısında ödün vermeniz gerekiyor gibi hissedebilirsiniz.

Rüyada çalan telefonu açmamak ailevi sorunlardan ötürü bir türlü üzerinde duramadığı işlere yakın zaman içinde tekrar döneceğine, çok sıkıntılı ve zor bir işe gireceğine, elinde bulunan birkaç kuruşu bu sebeple harcayacağına, aile hayatı içinde fikir çatışmalarının yaşanacağına işaret etmektedir.

Rüyada telefonu açmamak kendisinin sonuçtan mutlu olacağına, kişinin becerilerinin farkına varılacağına böylece işinde terfi ettirileceğine, böylece üzüntüden, kederden ve stresten kurtulacağına tabir olunur.

Rüyada telefon açmamak hayal edilen herşeye kavuşacağına, dertlerinin ve sorunlarının biteceğine, kaybettiği herşeye geri kavuşacağına, aileye büyük bir ev alınacağına rivayet etmektedir.

Rüyada hamur açmaya çalışmak yaşanan hastalıklara şifa geleceğine, bütçesinin genişleyeceğine, elindeki kazancı ya da zenginilği iş için kullanacağına tabir olunur.

Rüyada açma ekmek yeni bir hayata merhaba denileceğine ve kısa sürede çok mutlu olunacağına, kişinin gerek bedenen, gerekse ruhsal olarak içine düştüğü hastalıkları atlatacağına, sırların ortaya çıkmasına işaret eder.

Rüyada çiçek açması görmek ileride saygın bir kimse olacağına, rahmete vesile olacak gelişmelere, zaman içinde işlerinin daha da büyük kazanç sağlayacağına işaret etmektedir.

Rüyada tıkanmış tuvaleti açmaya çalışmak elini attığı her işten muvaffak olacağına ve kafasına koyduğu her amacı gerçekleştireceğine, işinden uzaklaşacağına, iş hayatının çok sorunlu bir hal alacağına tabir olunur.

Rüyada açmamış lale görmek geleceğinin mutlulukla dolacağına, iş sahipleri tarafından büyük ilgi göreceğine, dertleri biteceğine, varlık ve huzur sahibi olunacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments