Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada misafir yatırmak

Rüyada misafir yatırmak

Rüyada misafir yatırmak çok büyük bir sevinç duyulacağına, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine, evli kişiler için ise, mutlu bir yuvaya sahip olacağına, daha oturaklı, aklı başında ve daha doğru kararlar veren bir insan olacağına ve herhangi bir iş için bir karar vereceği zaman oturup uzun uzun düşüneceğine, eş, dost ya da akrabalardan birine verilen sözlerin parasal sorunlar yaşanması yüzünden ödenemeyeceğine, sıkıntılarından ve üzüntülerinden kurtulacağına, maddi sıkışıklık içinde kalacağına ve kimseden bir destek görmeyeceğine, çok daha büyük bir başarı ve daha büyük bir saygınlık kazandıracağına, kendisini iyi hissetmeyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada misafir yatırmak gördüyseniz:

  • Merak etmeyin bunu başaracaksınız.

Rüyada misafir yatırmak çok büyük mutluluklar duyacağı ve epey kazanç sağlayacağı bir proje gerçekleştireceğine ve uzun zamandan beri hayal ettiği şeylere kısa süre içinde kavuşacağına, çok büyük sıkıntılar çekileceğine, işlerde meydana gelen aksamalardan ötürü maddi olarak zarara uğranacağına, helal ve makbul olan dünya mallarına sahip olacağına işaret etmektedir.

Rüyada yeşil örtülü yatır görmek büyük ve güzel işler yapacağına, yapılacak olan işlerden çok kazanç geleceğine, tatlı ve güzel bir yoğurt görmesi ise alın terinin karşılığını alacağına yorulur.

Rüyada yatır ziyareti görmek moral bulacağına, hafifleyeceğine, deyim yerindeyse canla başla çalışacağına, eline geçen fırsatların istediği sonuçları vermeyeceğine, eş, dost ya da akrabalarından birisi tarafından ihanete uğrayacağına işaret eder.

Rüyada evliya yatır görmek gönül işlerinden yana hep şanslı olacağı gibi son kararını da isabetli vereceğine ve kendisi için doğru kişiyi bulacağına, sevdiği kişiler ile çok mutlu olacağına ve işlerinin yakında biteceğine, işlerin canlanacağına alamet eder.

Rüyada yatırlar görmek maddi konularda zayıf düşeceğine, hayal kırıklığı yaşayacağına, yeni iş alımı konusunda sıkıntılar yaşayacağına, sağlık yönünden de bazı sorunlar yüzünden sık sık doktora gideceğine, dileklerine ve hayallerine daha bir süre kavuşamayacağına, bu nedenle de tüm umutlarını yitireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada bebeği yatırmak bunun keyfini kutlama ya da eğlence yaparak çıkaracağına, işine ve ailesine dört elle sarılacağına, canla başla çalışacağına, başarılı olacağına, kazanç elde edeceğine, bazı küçük sorunların gittikçe büyüyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada evin altında yatır görmek iş hayatında iflasın eşiğine gelineceği bir anda gelecek bir haber sayesinde rahat bir nefes alınacağına, düşünülen bazı projelerin hayır getirecek şekilde ilerleyeceğine, moralinin bozulacağına bu nedenle de sağlığının da elden gitmesine neden olacak kötü olayların meydana geleceğine işaret eder.

Rüyada yatırda namaz kılmak hayal edilen şeylere kısa zaman içinde ulaşılacağına, hanesinde huzur ve mutluluğun hâkim olacağına, büyük zorluklar çekerek ödenen borçların yakın bir zaman içinde biteceğine ve hayırlı bazı kişiler ile tanışıp iş hayatında hiç umulmadık ve hayal edilmedik mevkiler ve başarılar ile karşılaşacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments