Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada misafir şekeri görmek

Rüyada misafir şekeri görmek

Rüyada misafir şekeri görmek çok hayırlı mallara ve mülklere sahip olacağına, mutsuz ve kötü günler yaşayacağına, karamsar olacağına ve huzursuz günler geçireceğine, hayal kırıklığı yaşayacağına, işlerinin yolunda gideceğine, şansının bahtının açılacağına, yapılan yanlışlıkların telafi edileceğine, arsız ve yüzsüz kişilerle karşılaşılacağına ve onların gazabına gelineceğine, bilginleşeceğine ve âlim kimse olma yolunda ilerleyeceğine, birçok dertle muhatap olacağına, çok zor bir duruma düşeceğine işaret eder.

Rüyada misafir şekeri gördüyseniz:

  • İmajınıza zarar verebilecek kişileri dışarıda bırakmamaya dikkat etmeniz gerekiyor.

Rüyada misafir şekeri görmek stresten uzaklaşılacağına, daha büyük ve helal kazançlar elde edeceğine ve mutlu olacağına, zorlukların, sıkıntıların ve umutsuzluğun sona ereceğine işarettir.

Rüyada misafir şekeri yemek eve kapanıp, kendine döneceğine, kimsenin arkasından gıybet etmeyeceğine ve hiç kimseye iftira atmayacağına, buna rağmen içinde barındırdığı pişmanlık yüzünden kendisini hiç affetmeyeceğine, çok sevdiği kişilerden uzak duracağına yorulmaktadır.

Rüyada misafir şekeri almak işlerinin kötü gidişinin bir son bulacağına, cesaretini yeninden toplayacağına, yapılan hataların telafi edileceğine, işlerinin açılacağına delalet etmektedir.

Rüyada misafir şekeri dağıtmak bundan sonra geriye değil hep ileriye bakacağına, ailesi ve sevdikleri ile birlikte çok güzel ve mutlu bir hayat süreceğine, herhangi bir sorunla karşılaşmayacağına, yaşadığı huzursuzlukların son bulacağına işarettir.

Rüyada misafire şeker vermek kalp kırıklığı yaşanacağına, kişi bekarsa karşısına çıkan yeni bir kısmetle dünya evine gireceğine, borçlanacağına tabir olunur.

Rüyada misafire şeker ikram etmek geleceğinin parlak ve güzel olacağına, yardıma ihtiyacı olan kişilere yardım edileceğine, kirasını ve faturalarını ödeyemez duruma düşeceğine rivayet eder.

Rüyada misafir şeker görmek kurulan bir ortaklığın büyük kazançlara kapı açılacağına ve bol kahkahalı günler geçirileceğine, çok hayırlı ve özel çalışmalara imza atacağına, yaptığı işlerin kendisine başarı ve bol kazanç getireceğine işaret etmektedir.

Rüyada misafir kalmak çok hayırlı ve mutlu günler geçireceğine, kısa bir süre içinde çok büyük kazanç elde edeceğine, elinde bulunan yüklü bir para ile kendi işini kuracağına, rakipleri sevindirecek bir duruma düşüleceğine ve kararsız kalınması sebebiyle mal varlığının bir kısmının elden çıkarılacağına, ağız tadından, keyfinden ve neşesinden olacağına, eve kapanacağına, kendisini insan içine çıkamayacak kadar güçsüz hissedeceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments