Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada misafire şeker vermek

Rüyada misafire şeker vermek

Rüyada misafire şeker vermek başkasının malına ve parasına göz dikerek menfaat elde edeceğine, moralinin bozulacağına bu nedenle de sağlığının da elden gitmesine neden olacak kötü olayların meydana geleceğine, kişinin iş hayatında da sevdiklerinin desteğini alarak adımlar atacağına, atılan doğru adımlar sayesinde itibar sahibi olunacağına, mali açıdan büyük bir ferahlık yaşanacak bir döneme gireceğine, arzularının yerine geleceğine, hayırsız kişilerle irtibatın kesileceğine, verilecek kararlar doğrultusunda uzun zamandan beri yapılamayan çalışmaların tamama erdirileceğine, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, kişinin sevgiden yana eksiklik yaşamayacağına ve ilişkisinin huzur içinde süreceğine delalettir.

Rüyada misafire şeker vermek gördüyseniz:

  • Amaçlarınızı uygularken daha tutkulu olmalısınız.

Rüyada misafir şekeri yemek üzerinde uzun zamandan beri kafa yorduğu bir çalışma sayesinde çok büyük maddi güce erişeceğine, işlerini kısa süre içinde ve sorunsuz olarak sonuçlandıracağına, hayatından kendisine üzüntü ve sıkıntı veren insanları çıkaracağına, iş hayatında çok çalışarak yüksek mevkilere terfi edeceğine, hayatının en güzel günlerini geçireceğine alamet etmektedir.

Rüyada misafir şeker görmek çok üzüntülü ve endişeli olaylar ile karşılaşılacağına ve ruhsal olarak çok kötü durumlara düşeceğine, yeni projeler gerçekleştirip iş hayatında büyük bir saygınlık kazanacağına, çok büyük ve hayırlı adımlar atacağına delalet eder.

Rüyada misafir şekeri görmek yoksulluktan sonra zengin olmaya, sağlıklı ve güzel evlatlara sahip olunacağına, dertlerin ve sıkıntıların günden güne artacağına yorulur.

Rüyada misafir şekeri almak tartışma yaşayacağına, onlarla yolları ayırmaya karar vereceğine, bol bol hayır duası alınacağına, kişinin her zaman sosyal biri olacağına tabir olunur.

Rüyada misafir şekeri dağıtmak onların bilgilerinden faydalanmak için savaşacağına, onların hikmetli kişiliklerinden de feyz almak için mücadele vereceğine, şansın bir türlü dönmeyeceğine, kendisine akıl veren aile büyüklerini dinlememesi veya aşırı inatçı yapısı yüzünden kendi bildiğini okuması ile de geleceğine dair yanlış kararlar almasının cezasını çekeceğine, çok pişmanlık duyacağına inanılır.

Rüyada misafire şeker vermek elinin darlıktan, bedeninin hastalıktan, ruhunun da üzüntüden kurtulacağına, bir sağlık sorunu yüzünden uzun bir süre boyunca hayata ara verileceğine, çocuklarından yana istediği saygıyı, sevgiyi ve hürmeti göreceğine işaret eder.

Rüyada misafire şeker ikram etmek ailesine, arkadaşlarına ve akrabalarına karşı güveninin kırılacağına, görmediği ve yaşamadığı güzellikleri ile karşılaşacağına, kazancının eksilmeyeceğine, ticaretinin de bozulmayacağına işaret eder.

Rüyada misafire sofra kurmak kendi hayatıyla ilgili kararları tek başına alamayacağına, hayırlı ve uğurlu gelecek girişimlerde bulunacağına, borçların gittikçe artacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments