Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada misafir kalmak

Rüyada misafir kalmak

Rüyada misafir kalmak arzuların gerçekleşeceğine, kişinin güzel günlerinin geride kalacağına, yaşamın tadını çıkaracağı şartlar elde edeceğine, sıkıntılarından kısa bir zaman içinde kurtulacağına, sevdiği kişilere sürprizler yapacağına, sevdiği kişiler ile birlikte çok mutlu ve huzurlu bir şekilde yaşayacağına, aile hayatında yaşanan tartışmaların ve kırgınlıkların sona ereceğine, hayattan istediği mutluluğu ve hazzı alacağına, hastalıklarının iyileşeceğine, sorunlarının biteceğine, ferahlayacağına, emeklerinin boşa gitmeyeceğine ve gelirinin de kendisini konfor içinde yaşatacak miktarda olacağına, komşular ile girilecek olan bir tartışmadan ötürü büyük üzüntü duyulacağına delalet eder.

Rüyada misafir kalmak gördüyseniz:

  • Sorumluluğu olan sözler vermeyin.

Rüyada misafirlikte kalmak sorunların bu sayede çözüme kavuşacağına, tatsız geçen bir dönemin düzeleceğine, yapacağı o işi onaylamayacağına ve bu konuda onu engellemek ve durdurmak isteyeceğine, işindeki kısmetin ve şansın eskisi gibi yaver gitmeyeceğine rivayet eder.

Rüyada misafir kalmak kendini bilerek, her zaman incelikli davranışlar sergileyeceğine, kısa sürede atılacak olan başarılı adımlar sayesinde işlerin her geçen gün daha iyi bir hal alacağına, uzun zamandan beri birlikte olunan kişi ile artık evlilik yoluna girileceğine, sevmediği kişileri yakın bir zamanda hayatından çıkarması sayesinde rahata ereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ölü birini misafir etmek sorunların, sıkıntıların ve musibetlerin sona ereceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını bu sayede atlatacağına, dileklerin sorunsuzca yerine geleceği rivayet eder.

Rüyada misafirlere çay ikram etmek bilgili, kültürlü ve donanımlı hale geleceğine, makam sahibi olacağına, başının derde gireceğine ve sıkıntı içinde yaşayacağına, sevdiği kişi ile uyumunun ve geçiminin bozulacağına işaret eder.

Rüyada yemekte misafir görmek eline geçen kazancı çok hayırlı ve güzel bir şekilde değerlendireceğine ve sıkıntılarından kısa zamanda kurtulacağına, kötü duygu ve düşüncelere kapılmayacağına, hasta olacağına delalettir.

Rüyada misafir şeker görmek iş hayatında çok hayırlı çalışmalar gerçekleştirileceğine, sürekli insanları şaşırtan projelere imza atacağına, yeni insanlarla tanışıp yeni kararlar vereceğine, kazancını birkaç kat arttıracağına delalet etmektedir.

Rüyada misafir kadın görmek kişinin kendisinden yaşça büyük, nüfuzlu biri tarafından himaye altına alınacağına, bir sebeple çok kötü durumlara düşeceğine ve çok büyük bir üzüntü yaşayacağına, hiçbir şeyin içinde ukde olarak kalmayacağına alamet eder.

Rüyada misafire balık ikram etmek hak ve din yolunu bırakacağına, eskisinden daha büyük ve daha karlı işlere gireceğine, günaha, harama, zinaya ve yasak olana uzak duracağına, makbul olandan vazgeçmeyeceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments