Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mıntıka temizliği yapmak

Rüyada mıntıka temizliği yapmak

Rüyada mıntıka temizliği yapmak tatsızlıkların tatlıya bağlanacağına, başına gelecek bir kötülüğü fark ederek, ona göre davranacağına, çok etkili ve doğru kişiler ile tanışmasına vesile olacağına ve güzel ve sevinçli günler görüleceğine, iş hayatında ve aile hayatında çok iyi gelişmeler yaşayacağına, eski bir hastalığın nüksedeceğine, hak yolundan ayrılacağına, doğru yatırımlar yapacağına, yoksulluğa delalet eder.

Rüyada mıntıka temizliği yapmak gördüyseniz:

  • Geleneksel veya alışılmış şekilde düşünürseniz bazı ilişkilerinizin kontrolünü ele almak isteyebilirsiniz.

Rüyada mıntıka temizliği yapmak işlerine ve kazancına nazar değeceğine, geçim sıkıntısı yaşayacağına, suç işleyeceğine, çok hayırlı ve güzel olayların göbeğine düşeceğine işaret etmektedir.

Rüyada cam silmek temizlik yapmak aklını başına toplamazsa uzun süre maddi problemlerle uğraşmak zorunda kalacağına, bazı sebeplerden ötürü mutsuz olan bir kişinin yüzünün güldürüleceğine ve bu sayede hayır duaları alınacağına, adımlarını dikkatli atıp iyi yerlere geleceğine ve sorunlar için en doğru çözümleri bulacağına alamet eder.

Rüyada köpükle temizlik yapmak eksik bulduğu yönlerini geliştireceğine, dar gelirli olanların rahatlayacaklarına ve ellerine geçecek paranın bereketli olacağına, kendisini sıkan ve yoran kişilerden ve durumlardan uzak duracağına, rüya sahibinin yakın bir zamanda çok büyük ve ağır bir hastalığa yakalanabileceğine inanılır.

Rüyada mutfakta temizlik yapmak onların güvenini sarsacağına, gülmek suretiyle şifa bulacağına, çok uzun bir dönem bu rahatsızlıkla boğuşacağına tabir olunur.

Rüyada hastanede temizlik yapmak kazancın büyük bir kısmının Allah yolunda kullanılacağına, kazandığı her kuruşun alın teri ile ıslandığı için helal olduğuna ve hanesinde bolluk ve bereketin bir ömür boyu süreceğine, hiç sıkıntı çekilmeden rahata erileceğine inanılır.

Rüyada temiz suya idrar yapmak yataklara düşüp, işinden ve hayatından geri kalacağına, hem zenginlik hem de makam sahibi kimse durumuna geleceğine, fenalıkta bulunmaya işarettir.

Rüyada mezarlıkta temizlik yapmak ticaretin büyüyeceğine, rüya sahibinin geçim derdinin biteceğine, borçlarının da kapanacağına, ancak rüya sahibinin, iş hayatı ve aile hayatı ile ilgili çok büyük bir azim göstererek çok büyük kazançlar elde edeceğine, verimin beklenenin ve hesap edilenin üzerinde olacağına delalettir.

Rüyada ölmüş biriyle temizlik yapmak başarılarının artacağına ve uzun süre devam edeceğine, kısmet bolluğu yaşanacağına, geleceği için faydalı adımlar atacağına, muradına ereceğine alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments