Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eski minibüs görmek

Rüyada eski minibüs görmek

Rüyada eski minibüs görmek katı düşüncelerinden ve tavırlarından vazgeçeceğine, işlerin her geçen gün daha kötü bir hal alacağına, sınırlı bir kazanç getiren işin tamamen duracağına, sıkıntılı bir döneme girileceğine, büyük bir tartışma yaşayacağına, bu tartışmadan ötürü çok zarar edeceğine, sağlığının ve moralinin bozulacağına, işlerine gösterdiği ilgi ve özenin azalacağına bu nedenle de başarısının düşeceğine, kişinin zor beğenen biri olması yüzünden evlilik kararını geç alacağına, aile bireylerine yaşadıkları sorunların çözümü konusunda yardım edileceğine ve zararlı durumların ortadan kaldırılacağına, aile bireylerinin birbirleri ile ters düşeceğine, hane içinde kopmaların ve ayrılmaların yaşanacağına, elde edeceği zaferler ve üstün başarılarla adından söz ettirmeyi ve şöhreti yakalamayı başaracağına yorulur.

Rüyada eski minibüs gördüyseniz:

  • Sorun yaratabilecek veya işlerinize karışabilecek kişilere dikkat etmelisiniz.

Rüyada eski minibüs görmek yaşanan talihsizliklerin ortadan kaldırılacağına, girdiği işleri kaybedeceğine, dahiyane projeler ve çalışmalar ortaya koyacağına, ayrıcalık gerektirecek bir zekaya sahip olması sayesinde ticaret dünyasında en çok aranan, kalifiye elemanlar arasına gireceğine delalet eder.

Rüyada minibüs görmek ticaret hayatıyla ilgili yaptığı planların kendisine hayır getireceğine, işinde yükseleceğine, sevdiği kişi ile uyumunun ve geçiminin bozulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada minibüsü kaçırmak kız çocuğu için ise evin hanımının gelirinin artacağına, gayretlerinin ödüllendirileceğine, sorunlarının en kısa zamanda çözüm bulacağına delalet etmektedir.

Rüyada minibüse bindiğini görmek canını sıkan şeyleri yeneceğine, elinin bollaşacağına ve hayatının da güzelleşeceğine, yaptığı işte her zaman en iyisi olmak için çabalayacağına alamet etmektedir.

Rüyada yeşil minibüs görmek elinde bulunan imkânlar ile girdiği bir işte yaşanabilecek sorunlara karşı önlem olarak bir miktar tasarruf yaptığına, böylece çıkabilecek problemleri kısmen de olsa bertaraf edeceğine, iş hayatında başarılı olmaya, kazancını arttırıp mal ve mülk sahibi olacağına delalet etmektedir.

Rüyada beyaz minibüse binmek sevinçli ve güzel günler görüleceğine, yarınlara olan inancından da hiçbir zaman ödün vermeyeceğine, kırılan kalplerin tamir edilemeyeceğine ve bu yüzden çok üzütü duyulacağına yorulur.

Rüyada kalabalık minibüse binmek yakın bir arkadaşla yaşanan tartışmanın tatlıya bağlanacağına, ömrünün sonuna kadar tek bir iş yapacağına, elinde bulunan imkânları kullanarak kendi işini kuracağına delalet eder.

Rüyada beyaz minibüs binmek zarar verebilecek kişilerin uygun bir dille hayattan uzaklaştırılacağına ve aile hayatına huzur getirileceğine, işindeki bereketin, bolluğun ve verimin de artacağına, kısa bir süre içinde çok büyük kazanç elde edeceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments