Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada minibüsle gezmek

Rüyada minibüsle gezmek

Rüyada minibüsle gezmek gözünün ve ufkunun da açılmasına vesile olacağına, zenginlik sahibi olunacağına ve zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, sevdiği kişilerden birisi için maddi bir yükün altına gireceğine, kendisine rızık ve kazanç getiren kapıların hiç kapanmayacağına, bir sebeple zor bir döneme girileceğine, rahat edeceği, huzurlu ve mutlu olacağı günlerin geleceğine, bunun da kendisini çok etkileyeceğine, kişinin Allah’ın izniyle kötü kimselerin de şerrinden korunacağına alamet etmektedir.

Rüyada minibüsle gezmek gördüyseniz:

  • Değişen tutumunuz bazı kişilerin sürpriz şekilde size karşı çıkmasına neden olabilir.

Rüyada minibüsle gezmek yanlış yatırımlar yapılacağına, önüne pek çok imkan sunulacağına, sorunlarını aşacağına, çok güzel ve huzurlu günler göreceğine tabir olunur.

Rüyada minibüste gitmek büyük bir zenginliğe ve hayırlı ve güzel şeylere kavuşulacağına, hastalıklardan kurtulacağına, helal rızka kavuşacağına, sevdiği kişilerden her zaman destek göreceğine, kimseyle konuşmaz olacağına delalet eder.

Rüyada beyaz minibüs sürmek beklemediği kadar büyük zararlar edeceğine, şöhretli biri olunacağına ve işlerin uzun süre boyunca böyle devam edeceğine, bir sebeple çok kötü olaylar yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yeşil minibüs görmek ikili ilişkilerde aradığı eşi bularak mutlu olacağına, eşler arasındaki mutluluğun katbekat artacağına, atılan her adımda daha kötü bir durumla yüzleşileceğine, kurulan bir ortaklık içinde yaşanan sorunlardan ötürü büyük bir kavganın ya da tartışmanın yaşanacağına delalettir.

Rüyada minibüsle gitmek aile hayatı ile ilgili çok güzel adımlar atılacağına, kendisini Allah’a yakınlaştıracak hayır işlerine daha çok vakit ve para ayırabilme şansına nail olacağına, rahatının, keyfinin ve konforunun yerinde olacak bir hayat süreceğine, herkesin kendi yaşadığı hayata özeneceğine ve onu konuşacağına işarettir.

Rüyada kendini minibüste görmek tövbelerin amacına ulaşacağına, karanlık kişilerle muhatap olacağına, Allah’ın yaşamayı kendisine istediğinden de fazla layık göreceğine alamet etmektedir.

Rüyada minibüste olduğunu görmek sıkıntılarından ve sorunlarından bu sayede kurtulacağına, girdiği bütün işlerde çok büyük kazanç elde edeceğine, aile bireylerinden birisi ile herkesi şaşkına çevirecek bir işe gireceğine, imrenilecek bir ev yaşantısının olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada eski minibüs görmek herkes tarafından sevilen ve sayılan bir kişi olacağına, deyim yerindeyse üzerindeki ölü toprağından silkeleneceğine, hiç beklemediği kişilerden ihanet göreceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments