Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada beyaz minibüs görmek

Rüyada beyaz minibüs görmek

Rüyada beyaz minibüs görmek mutlu ve huzurlu olunacağına, çocuk sahibi olunacağına, iş hayatında iflasın eşiğine gelineceği bir anda gelecek bir haber sayesinde rahat bir nefes alınacağına, manevi açıdan iyi bir dönem geçirileceğine, bazı sorunların uzun zaman boyunca devam edeceğine, küs olduğu kişilerle yeniden bir araya geleceğine, kötü bir kişi ile karşı karşıya gelineceğine, kazandığı parayı kendisine bir yuva kurmak için harcayacağına, başı sıkışanın çare bulmasına önayak olacağına, borçlarını ödeyeceğine ve mal mülk sahibi olacağına, bir sebeple bu akrabası ile son kez konuşup aralarındaki ipleri koparacağına delalet eder.

Rüyada beyaz minibüs gördüyseniz:

  • Hemen hemen herşeyi dert edip, kendinizi üzme meylindesiniz.

Rüyada beyaz minibüs görmek aile bireyleri arasında yaşanan kırgınlıkların ve dargınlıkların son bulacağına, zor durumda kalınacağına ve eşler arasında soğuk rüzgarlar eseceğine, tasaların ve sorunların çözüm bulacağına yorulur.

Rüyada beyaz minibüse binmek işinden çıkarılacağına, elindeki kazancı ya da zenginilği iş için kullanacağına, rahat bir hayata kavuşacağına işaret eder.

Rüyada beyaz minibüs sürmek husumetlerin başgöstereceğine, başarısının önündeki engellerin ve aksiliklerin kaybolacağına, rızkının genişleyeceğine, sevdiği kişilerden ihanet göreceğine inanılır.

Rüyada beyaz minibüs binmek hasretliğin biteceğine, hastaysa şifa bulacağına, hayatın düzene gireceğine delalet eder.

Rüyada kalabalık minibüse binmek kendisini iyi ve huzurlu hissedeceğine, yaşamının daha güzel hale geleceğine, sorunlarının her geçen gün azalacağına, çocukları ve torunları ile makbul bir hayat süreceğine, uzun zamandan beri destek verdiği insanların sırt çevireceğine, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına işarettir.

Rüyada yanlış minibüse binmek sorunlardan ve sıkıntılardan uzak bir yaşam elde edeceğine, çok iyi düşünerek ve doğru kararlar vererek çok iyi işler yapacağına, onların müşküllerini çözüp rahatlamalarına olanak sağlayacağına, zor bir durumdan çok kolay bir şekilde çıkılacağına delalet etmektedir.

Rüyada minibüs görmek güç, kudret ve iman sahip olacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından en kısa süre içerisinde kurtulacağına, kendi mutluluğunu daim kılacak güçte olunacağına işaret eder.

Rüyada yeşil minibüs görmek yatırımlarının kendine istediği getiriyi kazandıracağına, planların istediği gibi gitmeyeceğine, çok büyük menfaatler kazanacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments