Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yeşil minibüs görmek

Rüyada yeşil minibüs görmek

Rüyada yeşil minibüs görmek üzüntü duyduğunda ve sıkıldığında hak yolundaki diğer insanları düşüneceğine, kendisini bir süre dış dünyadan ve insanlardan soyutlayacağına, hedeflerin gerçekleştirileceğine, maddi anlamda refahın yerinde olacağına, tecrübe sahibi bir kişiden alınacak fikirler sayesinde yapılan hatalardan ders çıkarılacağına, mutluluğunun ve huzurunun çoğalacağına, sorunların tez zamanda çözüm bulacağına, huzurlu ve mutluluk verici bir birliktelik yaşanacağına, kişinin hedeflediği işi alacağına delalet etmektedir.

Rüyada yeşil minibüs gördüyseniz:

  • Uzun süredir çevap beklediğiniz işten olumlu netice alabilirsiniz.

Rüyada yeşil minibüs görmek arka arkaya hoşluklarla karşılaşacağına, yeni duygular tadacağına, yeni kısmetlere nail olacağına, içinin kıpır kıpır olacağına, yüzünün de güleceğine, farklı şekillerde gelir elde edeceğine ve zenginliği bulacağına, dost sanılan kişilerin yüz çevireceğine, güvenilen kimselerle yapılan işlerde de yarı yolda kalınacağına delalettir.

Rüyada minibüste yolculuk yapmak maddi darlık çekmeden ama çok da zengin olmadan bir hayat sürdürüleceğine, memur ise terfi edeceğine, onun sayesinde kolaylık elde edeceğine işarettir.

Rüyada yolcu minibüsü görmek huzurun ve mutluluğun da bir ömür devam edeceğine, tabiri caizse hayattaki tüm sınavlarını vereceğine, rakiplerini geçmeyi ve bertaraf etmeyi bileceğine, kolaylıklara kavuşacağına, bir sebeple kendisine yeni bir iş bulacağına, ancak daha uzun bir süre boyunca kıt kanaat geçineceğine işaret eder.

Rüyada beyaz minibüse binmek hayırlı bir şekilde başlayan bazı projelerin zarar ederek yarıda kalacağına, huzursuzluklarla başa çıkmak zorunda kalınacağına, kendini dünya yaşantısına fazlaca kaptıracağına ve günah işlemekten çekinmeyeceğine işarettir.

Rüyada minibüsle gitmek çok mutlu ve huzurlu bir hayat sürüleceğine, çok sağlıklı olunacağına, atılan adımların hayırlı olaylara vesile olacağına, yaşanan kırgınlıkların, üzüntülerin ve sorunların sona ereceğine, çok büyük ve üzüntü verici durumlara düşeceğine işaret eder.

Rüyada kırmızı minibüs sürmek sahip olacağı dünya mallarını alın teri ile hak edeceğine, Allah’ın makbul ve hayırlı kulları arasına girecek güzel ve önemli işler yapacağına, ortaya konulan çalışmaların dikkat çekmesi sayesinde yöneticiler tarafından yüksek bir mevkiye terfi ettirileceğine, ister istemez aile hayatında çeşitli tartışmalar yaşayacağına, üzücü olaylardan aile bireylerinin tamamının etkileneceğine delalettir.

Rüyada minibüste gitmek maddi olarak zayıflayacağına, geri plana düşeceğine, masumluğunu ispat edeceğine, hayırlı bir kısmetle dünyaevine gireceğine, kısa süre içinde evlat sahibi olacağına delalet etmektedir.

Rüyada beyaz minibüs binmek imkânlarının azalacağına, şansının her zaman yaver gideceğine, bir sebeple bazı konularda çeşitli kararlar alınacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments