Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada minibüs görmek

Rüyada minibüs görmek

Rüyada minibüs görmek böylece kendisini çok iyi yerlere getirecek bazı büyük adımlar atacağına, sorunların çözüleceğine, anne ve babadan alınan dualar sayesinde hayatın her geçen gün daha iyi bir hal alacağına, bir sebeple işlerinde zamanlama hatası yapacağına, bir rahatsızlıktan şikayetçi ise en kısa zamanda iyileşeceğine ve beklediği bir yolcudan hayırlı haberler alacağına, onun peşinden çok koşup, çok yorulacağına, fakat her şeyin boş olduğunu sonradan fark edeceğine, haneye bolluk ve bereket dolacağına, rahatsızlık yaratan bir durumun bir ortadan kaldırılacağına, dertlerin ve tartışmaların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, kötü bir kişi yüzünden maddi ve manevi açıdan büyük zararlara uğranacağına alamet etmektedir.

Rüyada minibüs gördüyseniz:

  • Hiçbir şey göründüğü kadar kötü olmayabilir.

Rüyada beyaz minibüs sürmek her zaman hürmet göreceğine, aile büyükleri tarafından onay gören işler yapacağına, hem ruhsal hem parasal olarak çok iyi olunacağına, kazanmak için harcanan nefesin ve dökülen alın terinin boşa gideceğine, amaçların gerçekleşmeyeceğine, maddi ve manevi olarak da kayıpların olacağına delalettir.

Rüyada minibüs şoförü görmek ele geçen kazancın kısa süre içinde biteceğine, bozulan bir arkadaşlığın tekrar kurulacağına ve sıkıntıların biteceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını bu şekilde ortadan kaldıracağına, sevdiği kişiler ile çok hayırlı ve büyük atılımlar gerçekleştireceğine yorulur.

Rüyada eski minibüs görmek dertlerinden ve sorunlarından kurtulacağına, attığı adımların boşa çıkacağına, borçların kapanmamakla beraber her geçen gün artacağına işaret eder.

Rüyada minibüste olduğunu görmek çok büyük sorunlar yaşanacağına, üzüntülü ve sıkıntılı durumlara düşüleceğine, birçok insanın evine ekmek girmesinin sağlanacağına, geçmişte yaşadığı bir olaydan ötürü hayatında kötü ve zor bir dönem geçireceğine, elinde bulunan bazı işleri kendisini çekemeyen kişilerin alacağına alamet eder.

Rüyada minibüs görmek insanların hayır dualarının alınacağına, huzurun ve mutluluğun da bir ömür devam edeceğine, sıkıntıların ve sorunların geride kalacağına, karanlık zamanların aydınlanacağına, işlerin yoluna gireceğine rivayet eder.

Rüyada minibüse binmek aile bireyleri ilgili olarak sevinçli bir haber alınacağına, çok mutlu ve huzurlu bir hayat sürüleceğine, çok sağlıklı olunacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının günden güne artacağına delalet eder.

Rüyada kırmızı minibüs görmek işlerinde bolluğun, bereketin ve verimin olacağına, uğursuz, arsız ve yüzsüz kişilerle karşılaşılacağına ve onların gazabına gelineceğine, kişiye hep umut olacağına tabir olunur.

Rüyada yanlış minibüse binmek mutlu günlerin yaşanacağına, dost ya da akrabalarından maddi ve manevi anlamda büyük yardım alacağına, korkulan bir durumla karşılaşılacağına, sorunlu bir kişi ile sürekli tartışılacağına, maddi sıkıntı içine düşüleceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments