Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mina dağını görmek

Rüyada mina dağını görmek

Rüyada mina dağını görmek sevdiği ve değer verdiği insanlardan göreceği destek sayesinde daha önce pek yapılmamış ya da üzerine fazla düşülmemiş işlere gireceğine, kazancını iki kat arttıracağına, kendisi ile baş başa kalacağına, kendisini hafiflemiş, sağlıklı, mutlu ve huzurlu hissedeceğine, düzenli bir gelir elde edeceğine bu sayede birikim yaparak, mal sahibi olacağına, ilk zamanlarda parasal sıkıntılar yaşanacağına, uzun zamandır içinde bulunduğu parasal problemlerden yavaş yavaş kurtulacağına, işlerin yeni kapılar açacağına, kişinin çok büyük girişimlerde bulunup alnının akı ile başarıya ulaşacağına alamet etmektedir.

Rüyada mina dağını gördüyseniz:

  • Sağlığınızı güçlendirecek önlemler almanız gerekiyor.

Rüyada mina dağını görmek geçim ve kazanç hususunda keder ve üzüntüye, kardeşleri ve akrabaları ile tartışacağına, yeni kapılar açılacağına ve uzun sürecek bir birlikteliğe girileceğine tabir olunur.

Rüyada minotaur görmek yapılan işlerin rağbet görmesi sayesinde kazancın katbekat artacağına, sıkıntıların yakın zaman içinde geçeceğine, kafasındaki her soruya cevap bulacağına, yaşamını baştan sona yeniden ele alarak düzenleyeceğine, iş dünyasının önde gelen kişilerinden biri olunacağına yorulmaktadır.

Rüyada michael jacksonuı görmek onlar sayesinde moral bulacağına, kendisi için çok önemli ve büyük adımlar atacağına, bir sebeple bütün aile bireyleri ve akrabalar tarafından dışlanacağına ve buna rağmen yaptığı hatalara devam edeceğine delalettir.

Rüyada minzi görmek kendisini yenilgiye uğratmak isteyen kişi ya da kişileri yenilgiye uğratacağına, tartışmalar yaşanacağına, kötü bir kişi yüzünden maddi ve manevi açıdan büyük zararlara uğranacağına, şansın ve kısmetin kapanacağına, ele geçen bazı fırsatların yanlış bir şekilde kullanılarak heba edileceğine, canını dişine takarak kazandıklarını kaybedeceğine delalettir.

Rüyada miamiye gitmek çekilen sıkıntıların ve zorlukların da son bulacağına, sevdiği kişi ile herhangi bir sorun ya da tartışma yaşamayacağına ve çok huzurlu ve mutlu bir yaşam süreceğine, çok hareketli ve heyecanlı günler yaşayacağına işarettir.

Rüyada uzun dağ görmek çok iyi işler yapılacağına, işlerin gittikçe artacağına ve çok büyük kazançlar elde edeceğine, doğru seçimler yapacak olan rüya sahibinin hangi işe el atarsa atsın son derece başarılı olacağına, herhangi bir para sıkıntısı çekmeden, yolunda huzurla devam edeceğine rivayet eder.

Rüyada askeri dağda görmek gelecekte kişinin insanlığa faydalı işlerde çalışacağına, işlerinin çoğalacağına, mesleğindeki başarılarının ve zaferlerinin artacağına, bu sayede hem maddi gücünün, hem de makamının ve itibarının yükseleceğine, çok etkili ve doğru kişiler ile tanışmasına vesile olacağına ve güzel ve sevinçli günler görüleceğine yorulur.

Rüyada dağda yeşillik görmek sevinçten gözyaşı dökeceğine, sevilen ve manevi değeri büyük olan bir eşyanın çalınacağına, dileklerin ve duaların kabul olacağına, hastalıkların biteceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments