Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada minzi görmek

Rüyada minzi görmek

Rüyada minzi görmek haksızlığa uğramış bir arkadaşa destek olunacağına, alınan kararlar sayesinde girilen bir işte çok iyi bir noktaya gelineceğine, ancak daha büyük çalışmalar yapmak için rüya sahibinden yardım isteyeceğine, zararlı bir alışkanlığa başlanacağına, özellikle küçük iş yerleri açma düşüncesinde olanlar için işlerin kısa sürede büyüme göstereceğine ve maddi beklentilerin fazlasıyla karşılanacağına, aksiliklerin ve tersliklerin üst üste geleceğine, şans, bereket ve kazanç kapılarının kapanacağına, büyük bir proje ile birlikte zenginliğe adım atacağına ve uzun zamandan beri ters giden işlerinin düzeleceğine, eğitim hayatı ile ilgili olarak yeni bir kapı açılacağına, kendisine rakip olan kişiler tarafından zarara uğratılmaya çalışılacağına, başarılı adımlar atacağına, sevdiği kişilerin hayallerini gerçeğe çevireceğine delalet eder.

Rüyada minzi gördüyseniz:

  • Çevrenizle yapacağınız parasal alışverişlerde biraz uyanık olmanız gerekiyor.

Rüyada minotaur görmek umutsuzluğa, karamsarlığa düşeceğine ve çevresindeki kişilerle yaşayacağı fikir çatışmaları nedeniyle o kimselerle yollarını ayıracağına, daha farklı işlerle de uğraşılmaya başlanacağına, ferah ve aydınlık günlere kavuşacağına işarettir.

Rüyada mina dağını görmek böylece yeni bir hayata adım atılacağına, anne babanın birbirine düşeceğine, bundan dolayı kendini çok şanslı addedeceğine, umutlanacağına delalet etmektedir.

Rüyada miamiye gitmek zor zamanların biteceğine, kötü karakterli bir kadına, sıkıntılarına ve sorunlarına bu sayede çok büyük çareler bulan rüya sahibinin, iş hayatında düştüğü zor durumlardan kurtulacağına tabir olunur.

Rüyada minzi görmek kazancın yetmez olacağına, ortağından ayrılacağına, iş hayatı ile ilgili bazı adımların atılacağına işaret etmektedir.

Rüyada michael jacksonuı görmek kişiyi hayal kırıklığına uğratmayacağına, çok uzun bir zamandan beri yapılan işte hiç beklenmedik şekilde maddi krize girileceğine, bir sebeple çok büyük bir yıkıma uğrayacağına, büyük bir boşluğa düşeceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments