Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada asma altında oturmak

Rüyada asma altında oturmak

Rüyada asma altında oturmak sorunlarının, sıkıntılarının ve dertlerinin biteceğine, buna rağmen işlerinin bir türlü düzeleceğine, yeni şeyler keşfedeceğine ve yaptıkları ile adından söz ettirmeyi başaracağına, sevdiği kişilerin yapacağı bazı hatalar yüzünden kalbinin kırılacağına, karın artacağına, büyük bir zenginlik kazanılacağına, işlerin yoluna gireceğine, dertlerin ve sıkıntıların sona ereceğine, anne baba duası alınacağına, çok rahat bir iş hayatı geçireceğine, sıkıntılarının biteceğine, anne baba duası alacağına işarettir.

Rüyada asma altında oturmak gördüyseniz:

  • Harcamalarınızı dengelemek istiyorsanız ciddi bir bütçe yapmalısınız.

Rüyada asma altında oturmak sevdiği kişiler ile mutlu olacağı bir döneme gireceğine ve ferahlığa çıkacağına, kazanç elde edeceğine, istediklerini rahatlıkla elde edeceğine işaret eder.

Rüyada güneş altında oturmak kişinin bir müddet özel hayatına zaman ayıramayacak kadar meşgul olacağına, kötü bir duruma düşüleceğine, yaşanan travmatik bir olaydan ötürü psikolojik sorunların başgöstereceğine, anne babanın birbirine düşeceğine ve tatsızlık yaşanacağına, emrinde çok sayıda insan çalıştırılacağına inanılır.

Rüyada güneşin altında oturmak borçlanarak bazı işlere atılacağına, sıkıntıların ve sorunların daha da artacağına, maddi açıdan büyük sıkıntılar çekilecek bir döneme girileceğine, net bir bakış açısı kazanacağına işaret eder.

Rüyada zeytin ağacının altında oturmak durgunlaşacağına, kendi kabuğuna çekileceğine, yapılan bir evlilikten pişman olunacağına, kısa süre önce yaşadığı güzel bir olayın daha sonra sıkıntıya yaratacağına işaret eder.

Rüyada elma ağacının altında oturmak sorunlarından kurtulup sevince kavuşacağına, iş hayatının günden güne kötü bir hale geleceğine, maddi açıdan çok iyi bir konuma kavuşulacağına yorulur.

Rüyada ağacın altında oturduğunu görmek huzurunun ve mutluluğunun yerinde olacağına, duaların boşa gideceğine, çok güzel işlere girerek kariyerinde yeni yeni sayfalar açacağına, aile hayatında yaşanan tatsızlıkların sona ereceğine delalettir.

Rüyada ağaç altında oturmak duygu ve düşüncelerine değer vermeyeceğine, doğruyu ve doğru olan insanları terk edeceğine, günaha girip, kalp kıracağına, bazı sorunlarla ve sıkıntılarla karşılaşacağına işarettir.

Rüyada incir ağacının altında oturmak bir rekabetten büyük bir başarı ve kazançla çıkılacağına, başarı için yılmadan çalışılacağına, rahat nefes alınacağına, zorlukların biteceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments