Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ağaç altında oturmak

Rüyada ağaç altında oturmak

Rüyada ağaç altında oturmak sağlıklı iken hastalıklar geleceğine ve hastayken hastalığın ilerleyeceğine ve çok büyük sorunların yaşanacağına, çok yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, hayırlı bir kısmet bulup evliliğe adım atacağına, hiç beklemeyen bir anda kötü haberler alınacağına, yurtdışı kaynaklı bir işe girileceğine, hayatında yeni ve temiz başlangıçlara imza atacağına, alınan hayır dualarıyla aile hayatında güzel şeyler yaşanacağına ve kısmetin açılıp hayırlı bir kişiyle evlenileceğine, iş hayatında çok büyük atılımlara ve ortaklıklara gireceğine, kişinin utancından sosyal ortamlardan uzak duracağına tabir olunur.

Rüyada ağaç altında oturmak gördüyseniz:

  • Aynı anda çok fazla şeyle ilgileniyor olabilirsiniz.

Rüyada dut ağacı altında oturmak kazancın kısa bir zaman içinde elden çıkacağına, büyük fırsatlar elde edeceğine bu sayede maddi ve manevi olarak da güç kazanacağına, tam bu sorunlar bitti derken bir hastalık ile imtihan edileceğine delalettir.

Rüyada ağaç altında oturmak engellerin aşılacağına, öz eleştiri yaparak, kendini değiştirmek ve geliştirmek için bazı adımlar atacağına, zamansız bir ayrılık haberi alınacağına, yakın bir arkadaşın ihanetine uğranacağına ve aksiliklerin başgöstereceğine işaret eder.

Rüyada çam ağacı altında oturmak yeni ve daha büyük çalışmalar gerçekleştirip parasal sorunları çözmek için uğraşacağına, daha önce çözüldüğü düşünülen problemlerin tekrar ortaya çıkacağına, bolluk ve bereketin haneyi terkedeceğine, rahat ve güzel günler geçireceğine ve bu durumun geçici değil, bir ömür olacağına alamet eder.

Rüyada bir ağacın altında oturmak hayırlı ve büyük başarı kazandıracak çalışmalar gerçekleştirileceğine, ticaret adamı (kadını) olacağına ve herkesin adından söz ettiği itibarlı kişi konumuna geleceğine, işlerinin azalacağına, hanesindeki rızkın eksileceğine işaret eder.

Rüyada ağacın altında oturmak yapmak isteyip de çeşitli nedenlerden dolayı bir türlü yapamadığı şeyleri yapması için kendisine yardımcı olacağına, kariyer planlamasının istediği yönde gelişme göstereceğine, başarılarının artacağına, kendisini çok büyük bir mutluluğa götürecek bir konuda adım atacağına tabir olunur.

Rüyada elma ağacının altında oturmak moralinin düzeleceğine ve ağız tadı içinde bir yaşama kavuşacağına, işlerinin bozulacağına, kazancının eksileceğine, kin ve düşmanlığın olduğu insanlarla da uzlaşma ve barış sağlayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ağaç altında oturduğunu görmek bulunduğu bir ortamda istemediği bir tartışmaya gireceğine ve hayal ettiği şeylere çok emek verdiği halde bir türlü kavuşamayacağına, sağlık sorunları yaşanacağına ve arkadaşlar arasına istenmeyen kişilerin gireceğine, sevdiklerinin hayır ve dua ettiğine işaret eder.

Rüyada zeytin ağacı altında oturmak kendisini çekemeyen kişilerin kendisi hakkında çeşitli dedikodular ettiklerini duyacağına, çok kötü ve sıkıntılı durumlara düşeceğine, rüya sahibinin ağız tadının da yerinde olacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments