Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mezarlıktan korkmak

Rüyada mezarlıktan korkmak

Rüyada mezarlıktan korkmak evine haciz geleceğine, eş ve para konusunda kişinin çok şanslı olacağına, insanlar ile ilişkilerde daha iyi bir konuma gelineceğine, aile içinde bazı tartışmalar yaşanacağına, Allah’ın hoşuna giden, güzel ameller işleyeceğine, rüyayı gören kişinin hem iş, hem de özel hayatında kısmetlerinin çoğalacağına, zor zamanların, sıkıntıların ve parasızlığın geride kalacağına, rüya sahibinin çok büyük sorumluluk alması sayesinde çok kazanç ve menfaat elde edeceğine işaret eder.

Rüyada mezarlıktan korkmak gördüyseniz:

  • Zaman olayları daha iyi değerlendirme imkanı bulmanızı sağlar.

Rüyada mezara girmekten korkmak zorluk ve zahmete düşeceğine, bir koyduğu işten üç alacağına, kazançlı çıkacağına, meslek hayatında hep cesaretli adımlar atacağına bu sayede yenilmez biri haline geleceğine, eşine değerli hediyeler alacağına alamet eder.

Rüyada mezarlıkta korkmak onun tarafından çok sevilip, sayılacağına, kural tanımadan, insanların öğütlerini dinlemeden yaşanacağına, yapılan çalışmaların daha çok kazanç sağlayacağına, sorunların kısa zaman içinde sona ereceğine yorulur.

Rüyada mezardan korkmak eşi tarafından her zaman hürmet göreceğine, ancak durumundan kurtulmazsa kendisini çok bereketli ve güzel zamanlardan mahrum bırakacağına, sorunlarından kurtulacağına, büyük kazançlar elde edileceğine inanılır.

Rüyada mezarlıktan korkmak yaşanan kötü olayların çözüme kavuşacağına, dertlerin biteceğine, sıkıntıların aşılacağına, sevdikleri ile bir araya geleceğine ve onlarla sıkı muhabbet kuracağına yorulmaktadır.

Rüyada kadından korkmak hayat içerisinde bazı hayal kırıklıkları yaşanacağına, aile hayatında çok büyük tartışmalar gerçekleştirileceğine, kendi imkânları ile gerçekleştireceği bazı çalışmalara girişeceğine, zamanı daha doğru kullanmak için uğraşacağına inanılır.

Rüyada asansörden korkmak yakın bir kişinin kendisine duyulan güveni suistimal edeceğine, ilim irfan öğreneceğine ve âlim kişilerden sayılacağına, belli bir standardın altına düşmeden hayatını sürdüreceğine, azla yetinmek zorunda kalmayacağına delalet etmektedir.

Rüyada kaybolmak korkmak kendisini üzen ve kıran şeyleri kısa süre içinde ortadan kaldıracağına, uğradığı zararların telafi edileceğine, acı tecrübeler edineceğine, borçlarını bitireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada köpeklerden korkmak dertlerinin biteceğine, evde de, sosyal hayatında da mutlu olacağına, hem kendisini hem ailesini koruma konusunda daha rahat edeceğine, insanları sevindirerek de kendisine sunulanın sadakasını vereceğine alamet etmektedir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments