Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada üzüm ve dut yemek

Rüyada üzüm ve dut yemek

Rüyada üzüm ve dut yemek hayırlı bir kısmetle tanışacağına, dileklerin kabul olacağına, hayallerin yakın bir zaman içinde gerçeğe döneceğine, rüya sahibinin deyim yerindeyse ayağına taş takılmadan ilerleyeceğine, girdiği işte ortaya koyduğu çalışmaların beğenilmesi ile çok daha iyi yerlere geleceğine, atılacak adımlar sayesinde işlerde büyük kazançlar elde edileceğine, yaptığı işlerle çok ses etireceğine, düşünce ve hatta kişilerden uzaklaşacağına, yaşananlar ile ilgili içinden geçen her şeyi ortaya dökeceğine ve artık tüm ipleri koparacağına işaret eder.

Rüyada üzüm ve dut yemek gördüyseniz:

  • Eski bir tanıdık geçmişle ilgili hoş anıları canlandırabilir.

Rüyada üzüm ve dut yemek iş hayatında yaşanan kötü durumlardan ötürü üzüntü ve endişe yaşanacağına, bu durumun bir türlü düzeltilemeyeceğine, çekilen yokluğun yerine bereketin ve bolluğun geleceğine, uzmanlığı dışındaki bu iş sayesinde kişinin çok zengin bir hayat süreceğine rivayet eder.

Rüyada dut üzümü yemek kazançlı işler yapılacağına, yaşanan güzel olaylar sayesinde sevince boğulacağına, gelişim içine girileceğine, yapmadığı şeylerden ve söylemediği sözlerden sorumlu tutulacağına, işlerindeki verimin ve bereketin düşeceğine tabir olunur.

Rüyada siyah dut üzümü yemek uğranılan zararın çok kısa sürede telafi edileceğine, sorunların günden güne azalacağına, huzur ve rahatlık sağlayacak bir ortam içinde bir yuva kurulacağına, stres ve sinirden uzak durulacağına, işlerin hayırlı bir şekilde sona ereceğine, çok büyük mutluluk yaşayacağına, sevdiği kişiler ile mutlu olacağına, eline geçen fırsatları çok hayırlı bir şekilde değerlendireceğine inanılır.

Rüyada dut üzümü görmek ortaya çıkan sorunların üstesinden geleceğine, maddi açıdan kötü bir etki yaratacak bir durumla karşılaşacağına, kaderinin değişip, yüzünün güleceğine, çok büyük üzüntüler yaşadıktan sonra kendisini toplamak için çaba göstereceğine delalettir.

Rüyada dut ve üzüm görmek yaptığı çalışmalar sayesinde çok iyi yerlere geleceğine ve resmi bir kurumda çok üst kademelerde görev alacağına, iş konusunda çok büyük atılımlar yapacağına, işlerin düze çıkarılacağına, sorunların çalışmaları baltalamayacağına, zor zamanların çok eskide kalacağına, sağlık sorunları ile ilgili olarak kısa bir tedavi sürecine girileceğine delalettir.

Rüyada üzüm ve dut görmek işlerinde kısa bir süre içinde çok büyük kazanç sağlayacağına, eline geçen fırsatları başarılı ve büyük kazanç sağlayacak şekilde kullanacağına ve çok rahat edeceği bir döneme gireceğine, kalbinin küt küt edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada kırmızı dut yemek çok büyük adımlar atacağına, endişe ettiği konuların teker teker çözüme kavuşacağına, hayırlı bir kısmet ile tanışıp bir ilişkiye başlayacağına, çok iyi ve sağlam dostluklar kurup birlikte çeşitli işlere girişeceğine, hayırlı evlat sahibi olacağına delalet etmektedir.

Rüyada oruçlu iken dut yemek güzel davetler alacağına, ticarette ilerleyeceğine, sevineceğine, adeta havalara uçacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments