Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mezarlıkta meyve ağaçları görmek

Rüyada mezarlıkta meyve ağaçları görmek

Rüyada mezarlıkta meyve ağaçları görmek etrafındaki insanlardan gereken desteği göremeyeceğine ve çok istediği halde hayal ettiği şeyleri gerçekleştirmek için bir türlü fırsat yakalayamayacağına, gidilecek yerde tanışılan biriyle evlilik yapılarak o şehre veya ülkeye temelli yerleşileceğine, kısmetinin kapanacağına, anne duasının açılacağına, sorunlarını halletmeyi bileceğine, ağız tadına, keyfe ve neşeye kavuşacağına, sıklıkla çıkılacak yurt dışı gezilerine ve yabancı arkadaşlıklar kurulacağına, hayatının adeta cennete döneceğine, bunun kendisine büyük mutluluk ve cesaret olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada mezarlıkta meyve ağaçları gördüyseniz:

  • Başkalarından ricalarda bulunmak yerine kendinizi ödüllendirmenin farklı yollarını bulmalısınız.

Rüyada mezarlıkta meyve ağaçları görmek başarısının ve mutluluğunun önüne geçen kişilerin, olguların ya da durumların da tehlike olmaktan çıkacağına, kaderinin yüzüne güleceğine, bir sebeple çok zorlanacağına, kendisini çok yalnız ve yorgun hissedeceğine, zararlı alışkanlıklardan uzaklaşılacağına, ferah bir döneme girileceğine alamet etmektedir.

Rüyada bir ağaçtan meyve toplamak ettiği duaların ve dileklerin kabul olacağına, kendini dinine daha fazla vereceğine, sürekli dalgınlık veya unutkanlık gibi durumlar yaşanması yüzünden ikaz alacağına, tüm dileklerinin gerçek olacağına işarettir.

Rüyada ağaçta çürük meyve görmek kendisine tuzak kuranları fark edeceğine, yakın bir zaman içinde bir bebek sahibi olunacağına, hane içinde yaşanan tartışmaların sona ereceğine, hemen ardından yeni bir kararla birlikte işlerin yoluna gireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ağaçtan meyve yediğini görmek borçlarınızın canınızı sıkacağına, çok güzel günler göreceğine, sevdiği kişiler ile çok mutlu ve huzurlu olacağına, yardım isteyen kişilere maddi ve manevi olarak her türlü yardımın yapılacağına delalet eder.

Rüyada meyve dolu ağaç görmek kazançlı işlere girmenin yollarını bulacağına, yükseleceğine, atılım yapacağına, kazanç getirecek bir işte yüksek bir mevkiye ulaşılacağına ve sorunların sona ereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ağaçtan yeşil meyve toplamak sorunlarından kurtulup huzurlu ve mutlu olacağına, çok büyük kazançlara sahip olacağına ve çok rahat edeceğine, eğer bu rüyayı gören kimse müşkül bir durumda ise yakın zamanda tüm sıkıntılardan kurtularak feraha ereceğine, zorluklarını aşacağına delalet eder.

Rüyada ağaçtan meyve koparıp yemek uzun zamandan beri karşılık bulamayan duygulara yaşanacak güzel bir olayın ardından karşılık bulunacağına, bebek sahibi olunacağına, sürekli bir rahatsızlık içinde olacağına tabir olunur.

Rüyada çok meyveli ağaç görmek elindeki fırsatları çok iyi değerlendireceğine, işinde dar boğaza gireceğine ve ticari faaliyetlerinde azalma başlayacağına, iftiraya ve haksızlığa uğrayacağına, kendini ve günahsızlığını ispat edemeyecek noktalara geleceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments