Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çok meyveli ağaç görmek

Rüyada çok meyveli ağaç görmek

Rüyada çok meyveli ağaç görmek aralarındaki iletişimin bozulacağına, anlaşmazlıkların baş göstereceğine, yapacağı her yeni işin de kendisine hayır ve uğur getireceğine, bazı yanlış anlaşılmalar yüzünden sevilen bir kişi ile ters düşüleceğine, hane içindeki huzursuz havanın yerini mutluluğa ve sevgiye bırakacağına, geçim sıkıntısına düşmeyeceğine, kimseye el açmak zorunda kalmayacağına, çalıştığı yerde amir olacağına, amacına ulaşacağına, oynanan bir şans oyunu sayesinde zengin olunacağına delalet eder.

Rüyada çok meyveli ağaç gördüyseniz:

  • Özel yaşamınıza karışan kişiler olabilir.

Rüyada ağaçtan meyve yediğini görmek bazı sıkıntılar içerisine gireceğine, de rahatının yerine geleceğine, gereken sabrı göstereceğine yorulmaktadır.

Rüyada meyve ağaçları görmek işten ve güçten el etek çekileceğine, kendisine ev ve araba gibi şeyler alarak büyük bir zenginliğe kavuşacağına, kişinin kafasının uzun süre bu meseleyle meşgul olacağına işaret etmektedir.

Rüyada ağaçtan yeşil meyve toplamak şansının kendisinden yana olacağına, planlarının ve projelerinin çok beğenileceğine bu sayede de hem kazancının hem de huzurunun artacağına, çok büyük sorunlar ile karşılaşacağına, sevdiği kişilerden büyük zarar göreceğine tabir olunur.

Rüyada ağaçta meyve görmek sevilen bir akrabanın ölüm haberinin alınacağına, anne ya da babanın hastalandığı haberinin geleceğine, sıkıntıdan sonra ferahlamaya, arkadaşları ile ve tek başına katılacağı bu aktiviteler sayesinde çok mutlu olacağına inanılır.

Rüyada ağaçtan meyveler toplamak uzun süreden beri ödenemeyen borçlarını ödeyeceğine, aile hayatında büyük sevinç yaşayacağına, iş dünyasındaki bazı kişilerin dışlaması ile karşılaşılacağına rivayet eder.

Rüyada incir ağacından meyve yemek daha önce hiç ilgili olmadığı bir işe gireceğine, zor günlerden geçeceğine, kazancın artacağına, kısa süre içinde korkuların ve endişelerin sona ereceğine delalettir.

Rüyada ağaçlardan meyve toplamak çeşitli nedenlerden ötürü ayrılık yaşayanların kavuşacağına, kırgınların ve küskünlerin bir araya geleceğine, çok kısmetsiz ve şanssız bir dönem geçireceğine, birçok ortaklık kurulacağına delalet eder.

Rüyada bir ağaçta çeşitli meyve görmek o durumu düzeltmek ve insanları çaresizlikten kurtarmak için harekete geçeceğine, yardımı ile onlara ilaç ve şifa olduğunu görerek çok mutlu olacağına, kazaya ve belaya çok yaklaşacağına, zengin olmak isterken hayallerinizin ve umutlarınızın boş çıkacağına inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments