Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mezarlıkta kaybolmak

Rüyada mezarlıkta kaybolmak

Rüyada mezarlıkta kaybolmak musibetlerin bir bir ortadan kaldırılacağına, sevdiği kişiler ile gireceği bir iş ile birlikte artan özgüveni sayesinde daha büyük işlere gireceğine, tamamlanmadan kalacağına, işlere karışan, kişinin motivasyonunu bozan kimselerin çıkacağına, elin bollaşacağına, her anlamda feraha kavuşacağına, hiç bir şeyin eksikliğini ve yokluğunu da hissetmeyeceğine, çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, yeni yetişen insanlara örnek olarak gösterileceğine ve her yaptığı işte bir yenilik yaratacağına, hayırlı insanlar ile tanışılacağına ve engel olan insanlara rağmen mutlu bir hayat sürüleceğine inanılır.

Rüyada mezarlıkta kaybolmak gördüyseniz:

  • Çevrenizdeki kişileri bazı şeyleri farklı yapması konusunda ikna etme çabanız karşılıksız kalabilir.

Rüyada mezarın kaybolduğunu görmek söz sahibi olacağına, maddi ve manevi olarak geçirdiği zor günlerin biteceğine, zaman içinde daha rahat edeceği çeşitli çalışmalar ve projeler gerçekleştireceğine ve kısa süre içinde büyük zenginliğe kavuşacağına, maddi anlamda feraha ermeye yorulmaktadır.

Rüyada mezarlıkta kaybolmak kendisine zafer ve birincilik getirecek yatırımlara gireceğine, isabetli ve temkinli adımlar atmayı bileceğine bu sayede hayatının olumlu yönde değişmeye başlayacağına, hoşluklarla karşılaşacağına, girdiği işlerin herkes tarafından takip edileceğine yorulur.

Rüyada mezarda kaybolmak uzun zamandan beri meşgul olunmasına sebep olan durumların yakında çözüleceğine, dualarının karşılığını göreceğine, hayatının bir anda cennete döneceğine işaret etmektedir.

Rüyada mezarlıkta kaybolduğunu görmek dualarına karşılık alacağına, Allah’ın izniyle bol nimetlerle nasipleneceğine, evli ise eşiyle mutlu bir hayat süreceğine, büyük sıkıntılar yaşanacağına inanılır.

Rüyada erkek çocuğunun kaybolduğunu görmek düşmanlarının güçleneceğine, buna karşılık kendisinin de onlara karşı güç ve kudret kazanmanın yollarını arayacağına, eski işlerinden daha iyi ve hayırlı işlere kavuşacağına, büyük uğraşlar verilerek ve alın teri dökülerek ortaya konulan çalışmaların büyük kazanç getireceğine yorulmaktadır.

Rüyada kaybolmak ve yolunu bulmak asla harama el uzatmayacağı gibi, çevresindeki kimseleri de yanlış hareketlerinden ötürü uyararak onlara da iyiliklerde bulunacağına, çok büyük bir mutluluk yaşayacağına, onlara hocalık edeceğine işaret eder.

Rüyada pantolonun kaybolduğunu görmek bir dönemi kazançlı, mutlu ve sağlıklı geçiriyorsa, diğer dönemini de mutsuz, hasta ve zor geçireceğine, büyük kazançlar elde edeceğine, hayalini kurduğu şeyleri yapmaya başlayacağına, işe başlanacağına tabir olunur.

Rüyada çocuğunu kaybolduğunu görmek lüks şekilde yaşayacağına, dilediği gibi harcama yapacağına, istediği gibi alışverişe gideceğine, sorunlarını çözdükten sonra iş hayatında çok büyük ve çok kazanç getirecek atılımlar yapacağına, bir süre sorun yaşasa da daha sonra çok daha iyi bir şekilde ilerleme kaydedeceğine, şanssızlığının ortadan kalkacağına yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments