Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada pantolonun kaybolduğunu görmek

Rüyada pantolonun kaybolduğunu görmek

Rüyada pantolonun kaybolduğunu görmek çok hayırlı ve başarılı gelişmeler yaşanacağına, yeni projelere atılacağına, çok uzun sürmeyecek bir zaman sonra da evlilik planları yapılmaya başlanacağına, eline geçen büyük fırsatları çok doğru ve başarılı bir şekilde kullanarak hayırlı bir yola gireceğine, fırtınalı bir havanın sakinleşeceğine, kazanç elde edeceğine, bereketli işlere gireceğine, ticaret ehli olacağına, yaptığı işlerde kişinin iyi niyetinin suiistimal edileceğine, aile bireylerinden biri için önemli bir konuda destek olunacağına yorulur.

Rüyada pantolonun kaybolduğunu gördüyseniz:

  • Unutmayın dost acı söyler.

Rüyada pantolonun kaybolduğunu görmek yaptığı bazı hayatlardan ötürü kendisini çok zor zamanlar içinde bulacağına ancak durumunun düzeleceğine, strese gireceğine, gergin olacağına, iç sıkıntınızın azalacağına rivayet eder.

Rüyada birinin kaybolmak aile hayatının daha iyi bir hal alacağına, konforunun ve lüksünün de çoğalacağına, karamsarlığa düşeceğine alamet eder.

Rüyada başka bir ülkede kaybolmak her daim bolluk ve bereket içinde bir hayat süreceğine, güllük gülistanlık olacağına, eline geçecek muhteşem fırsatları iyi kullanamayacağına ve bir daha da bu fırsatları hayatı boyunca elde edemeyeceğine yorulur.

Rüyada çantanın kaybolduğunu görmek eğer maddi bir durumsa elinde olan ne kadar para varsa bu kişi için harcayarak daha kötü bir duruma düşmesine ve daha fazla sıkılmasına engel olacağına, mallarının artacağına, şansının açılacağına, hayatının eğlenceli ve güzel hale geleceğine, ailesinin çok seveceği hayırlı bir kısmet ile hayatını birleştireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada bilinmeyen bir yerde kaybolmak sevilen kişilere maddi ve manevi açıdan destek olunacağına, maddi imkanlarının çoğalacağına, öğrencilerin ders dışında zararlı alışkanlıklar edineceğine alamet eder.

Rüyada bulanık suda kaybolmak gönlünden geçenlerin gerçekleşeceğine, rızkının kesileceğine, güzel günlerinin geride kalacağına, aile bireylerinin birbirleri ile ters düşeceğine, hane içinde kopmaların ve ayrılmaların yaşanacağına yorulmaktadır.

Rüyada erkek kardeşinin kaybolduğunu görmek kişinin merhameti sayesinde her canlıya ihtimam göstereceğine, geçim derdinin olmayacağına, yetkiyi ve söz hakkını elinde tutacağına işaret eder.

Rüyada tünelde kaybolmak tahmin edilenden daha fazla kar getireceğine ve hedeflerin karşılık bulacağına, verdiği hatalı bir karardan ötürü çok kötü günler geçireceğine, çok büyük ve başarılı işler ortaya konulacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments