Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mezarda kaybolmak

Rüyada mezarda kaybolmak

Rüyada mezarda kaybolmak insanları sakinleştireceğine, dertlerinden yavaş yavaş kurtulacağına, her gelen yeni günün kendisi için çok daha hayırlı ve güzel olacağına, kişinin kesin olarak ve tamamıyla kurtuluşa ereceğine, böylece kafa olarak ve duygusal olarak çok daha rahat olacağına, yetki sahibi olacağına, maddi rahatlık yaşayan kişinin ailesiyle beraber kalkınacağına, işlerinin yoluna gireceğine, zenginliğinin, huzurunun ve başarılarının da kalıcı olacağına, iş ile ilgili yapılan bir hata nedeni ile yaşanacak sıkıntıların rüya sahibinin üzerine kalacağına delalettir.

Rüyada mezarda kaybolmak gördüyseniz:

  • İsteklerinizi açıkça dile getirebilirsiniz.

Rüyada mezarda kaybolmak zarar edilen bir işte hayırlı adımlar atılması sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, çalışmaların günden güne daha popüler olacağına, daha fazla kazanç sağlayacak bir işe girileceğine ve çok hayırlı bir kısmet ile tanışılacağına alamet etmektedir.

Rüyada mezarlıkta kaybolmak neşe içinde olacağına, yanlış kararlar vereceğine, aile ve iş yaşantısıyla ilgili sıkıntılı bir sürecin başlayacağına delalet eder.

Rüyada mezarlıkta kaybolduğunu görmek bolluk ve bereket geçireceğine, hayata olan bakışının da olumlu yönde gelişeceğine, patron koltuğuna yükseleceğine yorulur.

Rüyada mezarın kaybolduğunu görmek çok iyi günler göreceğine sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, yarınlarının dünlerini aratmayacağına, yaşamının kolaylıklar içinde geçeceğine, işlerinde büyük zararlara uğrayacağına yorulur.

Rüyada suda kaybolduğunu görmek ancak daha sonra yakınlarından birinin vereceği destekle toparlanacağına, bunun için her gün şükredeceğine, ticaret hayatın da sağlam bir yeri olacağına alamet eder.

Rüyada bir yerde kaybolduğunu görmek diplomalarının artacağına, tüm isteklerine kavuşacağına, yeni bir işte tartışma yaşanacağına yorulmaktadır.

Rüyada çocuğun kaybolduğunu görmek evli bir bayan için de eşinden gördüğü ilgide azalma olacağına, onlar rahat etsin diye konforunu feda edeceğine, onlar yesin diye ekmeksiz kalmayı göze alacağına, ister istemez aile hayatında çeşitli tartışmalar yaşayacağına, üzücü olaylardan aile bireylerinin tamamının etkileneceğine alamet etmektedir.

Rüyada ablasının kaybolduğunu görmek kardeşler arasında büyük sorunlar yaşanacağına, fesatlıklar içinde kalınacağına, rüya sahibinin hayatına yeniliklerin geleceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments