Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mezarın üzerinde gül görmek

Rüyada mezarın üzerinde gül görmek

Rüyada mezarın üzerinde gül görmek yaşadığı sürece üzerinden hayırların eksik olmayacağına, sağlık sorunlarının şifa bulacağına ve rahata erileceğine, canının sağ olacağına, malının ve parasının kendisi için fazlaca yerinde olacağına ve huzurlu bir yaşam süreceğine, uzun uğraşlar sonunda büyük bir işin altından kalkacağına, uğursuzlukların yakasından düşmeyeceğine, sağlığının da bozulacağına, huzur ve mutluluğun sürekli artacağına, yaşayacağı güzel gelişmeler sayesinde mutlu olacağına, o kişiler ile bu sayede çok daha iyi zamanlar geçireceğine alamet eder.

Rüyada mezarın üzerinde gül gördüyseniz:

  • Herkesin kendi görüşünün veya davranışının doğru olduğu konusunda ısrarcı olması olayların büyümesi anlamı taşıyabilir.

Rüyada mezara gül dikmek rüya sahibinden öğrendiklerini ona karşı koz olarak kullanacağına, daha sonra iş konusunda uzun yıllar büyük tecrübeler edinmiş bir kişi ile bir işbirliği içine gireceğine, yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada mezara gül atmak küfürlü söze, çok büyük atılımlar yapacağına ve yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine, işindeki verimliliğin düşeceğine inanılır.

Rüyada mezarlığa gül dikmek harama ve zinaya bulaşmadan huzurla yaşayacağına, bazı kişiler ile tartışmak zorunda kalacağına, ardından alınacak kararlar ve atılacak adımlar sayesinde projenin ayağa kaldırılacağına delalet etmektedir.

Rüyada mezarlıkta kırmızı gül görmek sıkıntılarından kurtulup huzura kavuşacağına, dertlerine çare bulacağına, bir sebeple aile hayatında çok sıkıntılı ve zor dönemler yaşayacağına delalet eder.

Rüyada mezarlıktan gül toplamak kendisine olan güveninin artacağına, sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde son bulacağına, kişinin madden ve manevi olarak mutlu ve hane halkıyla beraber huzurlu bir hayat süreceğine delalet etmektedir.

Rüyada mezarlıkta gül görmek uzun yıllar boyunca çok büyük bir kırgınlık ve küskünlük yaşayacaklarına, aile büyüklerinin araya girmesine rağmen yine de herhangi bir barış yaşanmayacağına, neşesini kaçıracağına, birine olan borcunu başka birine borçlanarak kapatacağına yorulur.

Rüyada mezara gül koymak çalışma esnasında gösterilecek başarı sayesinde yönetimden çok büyük övgüler geleceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kısa bir zaman içinde kurtulacağına, iş ile ilgili olarak atacağı hatalı bir adım yüzünden başının çok ağrıyacağına, çok büyük üzüntüler yaşadıktan sonra kendisini toplamak için çaba göstereceğine, çıkılan uzun bir yolculuğun ardından bazı projeler gerçekleştirileceğine yorulmaktadır.

Rüyada mezarın üstünde gül görmek hayırlı bir kısmetle karşılaşılacağına, hiç ummadığı kadar kötü bir duruma düşeceğine, buna rağmen içinde barındırdığı pişmanlık yüzünden kendisini hiç affetmeyeceğine, çok sevdiği kişilerden uzak duracağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments