Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada aç olan birini doyurmak

Rüyada aç olan birini doyurmak

Rüyada aç olan birini doyurmak rüya sahibinin de hayattan daha fazla zevk alacağına, çeşitli çalışmalar gerçekleştirdiği için çok büyük kazançlar elde edeceğine ve etrafındaki insanların yapacakları kötü şeylerden ötürü onlarla arasının açılacağına, eline geçecek olanaklar sayesinde en tepelere tırmanacağına, deyim yerindeyse başının da öne eğileceğine, sevdiği kişiler ile çok güzel zamanlar geçireceğine, çok daha zengin bir rızık sahibi olacağına, buna bağlı olarak aile hayatı ile ilgili çok güzel bir karar verileceğine, bazı sorunlarla ve sıkıntılarla karşılaşacağına, çaresiz ve yalnız kalacağına, maddi anlamda zarar edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada aç olan birini doyurmak gördüyseniz:

  • Psikolojiniz, hukuki veya resmi konular, ortak kaynak kullanımı veya ekip çalışması gerektiren işler ya da kullandığınız yöntemler açısından yeni bir süreç başlıyor.

Rüyada aç köpeği doyurmak sıkıntılarını bir köşeye bırakarak daha doğru bir kişi olmak için çaba göstereceğine ve mutlu olacağına, hediyeyi kabul etmeyip reddederse sevdiği biri tarafından kötü bir söze maruz kalacağına, lakin bu kötü sözü ne için söylendiğine dair hiçbir şey bilmeyeceğine, yanında başkalarını da çalıştıracak kadar işlerin iyi gideceğine delalettir.

Rüyada aç insanı doyurmak bir sebeple çok zarar göreceğine, para yatıracağına, büyük kazançlar elde edileceğine, iş konusunda çok büyük arzuları olan rüya sahibinin, kendi işine kavuşacağına inanılır.

Rüyada aç insan doyurmak büyük kazançlar elde ettiği işi bıraktığında ister istemez büyük bir maddi zarara uğrayacağına, yönetici makamına geleceğine, azmi ve çalışkanlığı ile takdir toplayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada aç kediyi doyurmak üzüntülerin ve sorunların sona ereceğine, işlerini kısa bir zaman içinde yoluna koyacağına, çok rahat ve başarılı bir iş hayatına sahip olacağına inanılır.

Rüyada aç insanları doyurmak kendisi gibi ender rastlanacak kadar düzgün bu kimselerle hep omuz omuza olmak isteyeceğine, dünya mallarının çoğalacağına, aile hayatı içinde kendisini çok sevindirip deyim yerindeyse ayaklarını yerden kesecek bir haber alacağına rivayet eder.

Rüyada aç kedi doyurmak parasal olarak gitgide daha kötü bir hale düşüleceğine, zarar edilen bir olayın kısa süre içinde düzgün bir şekilde gerçeğe döneceğine, borçların kısa sürede kapanacağına işarettir.

Rüyada aç bir çocuğu doyurmak ün sahibi birisi olunacağına, kırgınlıkların kısa süre içinde biteceğine, sırtındaki ağırlığın ve yükün azalacağına, daha sonra uzun bir süre devam edecek bir durgunluk dönemine gireceğine işaret etmektedir.

Rüyada aç doyurmak kardeşleri birbirine düşürmek isteyen bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına, yaşamının daha güzel hale geleceğine, sorunlarının her geçen gün azalacağına, işlerinde başarı elde edeceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments