Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada arkadaşının çamaşır yıkadığını görmek

Rüyada arkadaşının çamaşır yıkadığını görmek

Rüyada arkadaşının çamaşır yıkadığını görmek güçlüklerle dolu geçen günlerin sağlık açısından da bazı sorunlara neden olacağına, kazancının yerine gelmesine, işlerin istenmeyen durumlara düşeceğine, üzüleceğine, yıkılacağına, sürekli bazı aksiliklerle karşılaşılacağına, sıkıntılı ve sorunlu bir döneme girileceğine, kazancını çoğaltacağına, zenginliğinin, konforunun artacağına, kazançtan yana kara geçeceğine inanılır.

Rüyada arkadaşının çamaşır yıkadığını gördüyseniz:

  • Yakın çevrenizden kişiler, meslektaşlarınız veya arkadaşlarınız bazı konularda istenildiği ya da sizin belirttiğiniz gibi davranmıyor olabilir.

Rüyada arkadaşının çamaşırını yıkamak herkesin çok sevdiği ve mutlu olduğu bir işle uğraşılacağına, mutlu olacağına, rızık elde edeceğine, içinde bulunduğu sıkıntılardan herhangi bir zorluk çekmeden kurtulacağına işaret eder.

Rüyada arkadaşının çamaşır yıkadığını görmek kendisini çok iyi hissedeceğine, ağız tadının, moralinin, neşesinin ve sağlığının yerine gelmesine vesile olacak kısmetler alacağına, fırsatların çok iyi bir şekilde kullanılacağına, hakkında dedikodu çıkaran insanları hayatından çıkaracağına delalet etmektedir.

Rüyada beyaz çamaşır yıkamak asmak kazancının ilk önce azalacağına sonra da tamamen kesileceğine, şansının bahtının açılacağına, para konusunda da ciddi kayıplar yaşayacağına işarettir.

Rüyada iç çamaşırını yıkamak mutluluk dolu bir döneme girileceğine, gidilen yolda kötü bir sürprizle karşılaşılacağına, verilen sözlerin yerine getirilemeyeceğine, hayallerini ertelemek zorunda kalacağına işaret etmektedir.

Rüyada siyah çamaşır yıkamak zevki sefa içinde yaşayacağına, kendisinin de bu fırsatı en doğru ve en akıllı şekilde kullanmayı başarıp, zirveye tırmanmak için bir merdiven daha atlamış olacağına, birçok hayalkırıklığı yaşayacağına, yakın bir zamanda etrafındaki insanlar ile arasının açılacağına ve gereksiz yere üzüleceğine alamet etmektedir.

Rüyada ayakla çamaşır yıkamak rakiplerin kazanılacak başarılar sayesinde yenilgiye uğratılacağına, çok daha rahat bir hayata kavuşacağına ve kendinden emin bir kişi olarak yaşamına devam edeceğine, hastalanacağına, işinden ve ekmeğinden olacağına, kötü günler geçireceğine delalet etmektedir.

Rüyada başkasının kirli çamaşırlarını yıkamak maddi anlamda refahının yerinde olacağına, çok önemli olmayan bir sebepten ötürü malının büyük bir kısmını kaybederek çok büyük zarara uğrayacağına, önemli atılımlar yapacağına ve bütün bunların kendisine hem şöhret hem de para getireceğine rivayet eder.

Rüyada ölmüş birinin çamaşırını yıkamak eğleneceği mekânlara ve kalabalıklara gireceğine, istediği her şeyi fazlasıyla elde edeceğine, azmiyle takdir topladığı gibi, yaşam biçimi ile de insanların övgüsünü kazanacağına tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments